Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 285

ЦСКА помага на млад талант
вторник 03 октомври, 2017

 
ЦСКА помага на млад талант

Баскетболен клуб ЦСКА се включи в благотворителната инициатива за подпомагане лечението на 12-годишния състезател на Сливен Стилиян Колев.

На талантливия баскетболист беше поставена диагнозата синовиален сарком - рядко онкологично заболяване. На 1 август на Стилиян беше направена операция на дясната подбедрица, като бе отстранено туморно образувание. След направената хистология му беше поставена тежката диагноза.

Един от най-перспективните баскетболисти у нас, който попадна в идеалната петица на Държавното първенство, замина за Турция за допълнителни изследвания и от болница "Лив хоспитал" в Истанбул предлагат лечение, което е със заявка за напълно излекуване на Стилиян. Терапиите ще продължат 6-8 месеца, като за всяка е необходима сумата от 7500 евро. 

През изминалия уикенд в зала „Румен Пейчев” бяха организирани контролни срещи между 16-годишните баскетболисти на ЦСКА, като в залата беше поставена кутия за събиране на средства. Инициативата беше подкрепена от ръководители, треньори, състезатели и фенове на ЦСКА, като събраната сума ще бъде преведена по сметка на Стилиян Колев.

На 7 октомври отново в зала „Румен Пейчев” ще се проведат три контроли в подкрепа на каузата за Стилиян. 

11:00 часа - U14 - ЦСКА - Рилски спортист
13:00 часа - U16 - ЦСКA - Рилски спортист
15:00 часа - Мъже - ЦСКА - Атлетик

Да помогнем на едно талантливо дете да се върне в баскетболната зала!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА