Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 220

ЦСКА ще участва в международен турнир
вторник 19 септември, 2017

 
ЦСКА ще участва в международен турнир

ЦСКА ще участва в силен международен турнир по баскетбол на колички. Надпреварата ще се проведе в зала "Христо Борисов" във Варна на 22 и 23 септември (петък и събота). В шестото издание на турнира освен ЦСКА участие ще вземат и организаторите от СКХУ Черно море-Никея, Балкан София, турският Къркларели и гръцкият Аlexander The Great 1994. 

Надпреварата се организира с подкрепата на Община Варна, Българската параолимпийска асоциация и  Министерството на младежта и спорта.

Официалното откриване е на 22 септември от 10:15 часа в зала „Христо Борисов". Отборите са разделени в две групи - една с два и една с три тима. ЦСКА е в поток с Аlexander The Great 1994 и мачът помежду им ще се играе от 8:30 часа в петък. След двубоя на армейците трите отбора от другата група ще играят всеки срещу всеки, за да определят полуфиналистите в турнира. Първите два тима от двете групи ще играят на кръст на полуфиналите в събота, а в същия ден ще се състои и големият финал. Награждаването и закриването на надпреварата са насрочени за 20:00 часа.

Пожелаваме успех на ЦСКА в турнира!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА