Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 305

"Аз обичам ЦСКА"
четвъртък 14 септември, 2017

 
"Аз обичам ЦСКА"

Феновете на ЦСКА неведнъж през годините са доказвали, че са плътно зад отбора и се опитват по различни начини да помагат на клуба. 

По инициатива на група привърженици стартира кампанията "Аз обичам ЦСКА". Фен клуб "Сектор Г", Сдружение "Червени сърца" и "Ред енимълс" започнаха подготовка за кампанията, целта на която е да се подпомогне клубът. Организаторите категорично заявяват, че "Аз обичам ЦСКА" не е създадена по идея на клуба, а на уважавани червени фенове. Идеята е представена на ръководството на ЦСКА и получи неговата подкрепа.

Целта на кампанията не е феновете да издържат клуба, а да прикани привържениците да бъдат активни и посредством тези и други общи усилия да превърнат всички армейци в една единна общност, способна да брани своите интереси и тези на клуба от всички и всичко. 

Организаторите на "Аз обичам ЦСКА" приканват всеки, който одобрява идеята, да се включи в кампанията и да подкрепи клуба по един от следните начини:

1. Да закупи фланелка от пениран памук тип пике от Фен магазина на "Армията" - цена 35 лева

2. Да закупи фланелка от памук с бяло бие от Фен магазина на "Армията" - цена 20 лева

3. Да внесе дори минимална сума в дарителската сметка на кампанията:

Банка ДСК
Титуляр Сдружение "Червени сърца"
IBAN: BG97STSA93000020638392
BIC:STSABGSF

"Всички събрани средства ще бъдат под контрола както на трите организации, така и на всяка друга фен организация, която заяви такова намерение. След приключване на срока на кампанията резултатите ще бъдат отчетени пред всички чрез средствата за масова информация и дарени на клуба за подпомагане изграждането на по-добра база на Академия ЦСКА", споделиха организаторите.

"Обръщаме и специално внимание на онези,които заплатиха за закупуване на акции в ПФК ЦСКА и все още имат средства в ЕЛАНА. Вашите пари не са дарени на ЦСКА. Те са в ЕЛАНА и ако не ги поискате обратно -те ще останат там завинаги. Ако вашата идея да подпомогнете ЦСКА все още е в сила, то изтеглената от там сума можете да дарите по сметката на тази кампания. Ако пък не, просто си ги възстановете за себе си!"

ПРИЯТЕЛИ,
Нека покажем своята добра воля и лоялност към идеята ЦСКА!
Заедно ли сме, никой не ще ни победи.

"ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН....АЗ ОБИЧАМ ЦСКА" !!!!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Владимир П.
петък 15 септември, 2017
Аз обичам ЦСКА и в това няма и грам съмнение. Ще преведа по сметката опредилена сума. Ще ми се да закупя и фланелка на ЦСКА,но... Леко съм разтревожен,още чакам заплатената преди 3 месеца оригинална фланелка на Ц С К А. Питам се , ако закупя нова и нея ли ще чакам половин година! Мисля,че нашия магазин трябва да прелива от фланелки,гашета,суичери,маратонки и т.н.артикули на Ц С К А. Нещо в организацията ни куца! Как може да се появяват редица ментета,магазини и сергии преливат от фланелки на ЦСКА,на Нашият Армейски магазин да бъде полупразен! Значи има нещо което не е наред,кой трябва да сложи ред! Далеч съм от мисълта, че няма трудности,знам че има. Но трябва да сме по-гъвкави,по-бързо да вземаме решения, та НИЕ сме Ц С К А. Аз и моите приятели с които от много години всяка седмица пътуваме към града в който играе ЦСКА ще подкрепим идеята,защото сме Армейци,защото ЦСКА за нас е начин на живот. САМО Ц С К А.

 - Калин С.
петък 15 септември, 2017
Много добра идея! Аз ще учасрвам.


1 до 2 (от 2)


SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА