Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 130 950

ЦСКА отново с най-много национали
понеделник 21 август, 2017  |   3398

 
ЦСКА отново с най-много национали

ЦСКА продължава да е тимът с най-много футболисти в националния отбор на България. Селекционерът Петър Хубчев обяви група от 25 играчи за предстоящите световни квалификации срещу Швеция и Холандия, сред които отново са шестима футболисти на ЦСКА.

ВЗЕМИ СВОЯТА ЧЛЕНСКА КАРТА НА ЦСКА ТУК.

В сметките на Хубчев попаднаха вратарят Георги Китанов, защитниците Антон Недялков и Божидар Чорбаджийски, и полузащитниците Станислав Манолев, Кристиян Малинов и Кирил Десподов. 

ПОДКРЕПЕТЕ ОТБОРА С WINBET ТУК (18+)

Представителният ни тим се събира на лагер на Национална футболна база в Бояна на 27 август. На 31 август България приема Швеция от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски", а на 3 септември лъвовете гостуват на Холандия.

Дарителска кампания "СЪРЦА ЧЕРВЕНИ"
Да подкрепим любимия отбор! Изпрати SMS с текст "START" на кратък номер 1948* и дарявай по 2 лв. всеки месец. Официална кампания на фен клуба на ЦСКА.
*Важи само за абонати на Мтел.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 3 (от 3)

 - Milen M.
понеделник 21 август, 2017
Участникът в процедурата за предоставяне на концесията трябва да членува в Българския футболен съюз като професионален футболен клуб и да притежава лиценз за участие в "А" футболна група, издаден за спортно-състезателната 2015/2016 година. Трябва да има и регистриран основен капитал не по-малък от 2 500 000 лв....Забравили са да споменат , че клуба трябва да е собственост на Домусчиеви :)

 - Milen M.
понеделник 21 август, 2017
Виж критериите от миналата година за делиорманската концесия прочети внимателно последните два абзаца. Община Разград откри процедура за предоставяне на концесия с предмет "Реконструкция и модернизация на стадион "Лудогорец Арена", неговото управление и поддържане след въвеждането му в експлоатация на риск на концесионера". Това съобщават от общинската администрация. Документацията за участие се получава до 29 август в стая 413 на община Разград след заплащане на 200 лева. Офертите се подават до 31 август, те ще бъдат отворени на 2 септември в зала 102 на общината. Стадионът е с площ 42 662 кв. м. На територията му са построени 14 сгради с обща застроена площ 3 264 кв. м. Обектът е собственост на общината. Във връзка с изпълнение на условията на концесията се предлагат мероприятия, които да станат елемент на задължителна инвестиционна програма. Първия етап е със срок на изпълнение първите пет години за срока на концесията, която обхваща реконструкция, модернизация и въвеждане в експлоатация на Сектор "А" и Сектор "В". Втория етап обхваща реконструкция, модернизация и въвеждане в експлоатация на Сектор "Г". Изпълнението на всички тези мероприятия е включено в концесионния договор като задължение на концесионера и неизпълнението им е свързано със съответните санкции за него, се посочва в указанията за участие в процедурата. Участникът в процедурата за предоставяне на концесията трябва да членува в Българския футболен съюз като професионален футболен клуб и да притежава лиценз за участие в "А" футболна група, издаден за спортно-състезателната 2015/2016 година. Трябва да има и регистриран основен капитал не по-малък от 2 500 000 лв. Кандидатите за участие в процедурата трябва да представят 100 000 лв. гаранция за участие под формата на внесен депозит или банкова гаранция. Годишното концесионно плащане е в размер не по-малък от 13 961 лв. без ДДС. Максималният срок на концесията ще бъде 35 години.

 - Вал В.
понеделник 21 август, 2017
Брой национали ( мъже и младежи ) трябва да бъде НАЙ-ВАЖНИЯ КРИТЕРИЙ при определяне на кого да се дадат "Армията " и Панчарево. В допълнение: брой на посещаващите домакинските мачове и количество и спечелени купи от детско-юношистките отбори. Ръководството да не чака министерството да си измислят критерии за търга, а своевременно да активира ОБСЪЖДАНЕ.


1 до 3 (от 3)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА