Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 755

Куп медали за гимнастиците на ЦСКА
неделя 25 юни, 2017

 
Куп медали за гимнастиците на ЦСКА

Състезателите по спортна гимнастика на ЦСКА спечелиха общо 31 медала и 6 купи от Държавното лично отборно първенство. Надпреварата се проведе в тренировъчната зала на "Арена Армеец". След като в първите дни на турнира армейците грабнаха 21 медала и една купа, в петък и събота (23 и 24 юни) те взеха още 10 медала и пет купи.

Юношите старша възраст завършиха втори в отборното класиране. Марио Кленовски стана шампион на земна гимнастика, Едуард Синабов финишира четвърти на халки, а Христо Петков зае седмата позиция на прескок.

Младежите също са втори в отборното класиране. Слави Танев грабна сребърен медал на прескок, в многобоя и на кон с гривни завърши четвърти, на висилка- шести, на халки- седми, а на успоредка остана на осмото място. Даниел Алексиев спечели бронзов медал на висилка, а на земя, на прескок и на успоредка зае съответно четвъртата, петата и седмата позиция. Даниел Недялков финишира седми на земя.

При мъжете нашият отбор зае третото място. Въпреки че участва в турнира с контузия, Мартин Ангелов остана на крачка от медалите в многобоя, завърши пети на земя и висилка, шести на кон с гривни, седми на успоредка и осми на прескок и на халки.

При девойките старша възраст Елизабет Николова спечели сребърен медал на греда. В многобоя, на успоредка и на земя финишира четвърта, а на прескок- осма.

Второ място при отборите заеха кадетките на ЦСКА. Ивана Баръмова е шампионка на прескок, а в многобоя и на смесена успоредка взе сребърен медал. На земя армейката остана шеста, а на греда финишира осма.

Женският отбор на ЦСКА завърши на трето място в класирането. Грета Банишка грабна златото в многобоя и на греда, а на прескок спечели сребърен медал. На земя тя финишира шеста, а на смесена успоредка- осма. Магдалена Георгиева зае осмата позиция на греда.

Вчера в тренировъчната зала на "Арена Армеец" се проведе и вторият турнир "Йордан Йовчев" за купа "Дженерали". При отборите нашите момчета завършиха втори, а момичетата ни заеха третата позиция. Здравко Добрев спечели златен медал, а Максим Казанджиев взе бронз. И двамата армейци получиха лично от легендата на световната спортна гимнастика и ЦСКА Йордан Йовчев по един велосипед, осигурен от спонсорите на надпреварата.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА