Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 755

21 медала и купа за гимнастиците на ЦСКА
четвъртък 22 юни, 2017

 
21 медала и купа за гимнастиците на ЦСКА

Състезателите по спортна гимнастика на ЦСКА се представят отлично на провеждащото се в момента Държавно лично отборно първенство за детско-юношеска възраст. Армейците спечелиха 21 медала и грабнаха една купа до момента от републиканското в малката "Арена Армеец". 

При момичетата младша възраст Никол Соколова взе златен медал на прескок и бронз на греда, завърши четвърта в многобоя и на смесена успоредка, а на земна гимнастика остана пета. Еванджелин-Ясмин Михайлова се окичи с бронз на прескок, на успоредка и земна гимнастика се нареди на четвъртата позиция, а в многобоя финишира пета.

Никита Бакалова зае четвъртото място на прескок при момичетата старша възраст, а Симона Тодорова се нареди на шестата позиция.

Виктория Чакова грабна 4 златни отличия и един сребърен медал при девойките младша възраст. Тя стана първа в многобоя, на прескок, греда и земна гимнастика, а на успоредка остана втора.

Момчетата старша възраст на ЦСКА грабнаха купата при отборите и взеха общо 11 медала в индивидуалната надпревара. Здравко Добрев е шампион в многобоя, на прескок и халки, взе сребро на земна гимнастика и успоредка и бронз на кон с гривни, а на висилка остана седми. Максим Казанджиев финишира четвърти в многобоя, грабна бронзов медал на успоредка, халки и земна гимнастика, взе сребро на висилка и зае шестата позиция на прескок и кон с гривни.

Три медала спечели армеецът Руслан Делибалтов при юношите младша възраст. Той взе сребро на успоредка и бронз на висилна и кон с гривни, а в многобоя, на прескок и на земна гимнастика остана на крачка от медалите.

Утре (23 юни) състезанията продължават с останалите три възрасти: девойки и юноши старша възраст, кадетки и младежи и жени и мъже.
В събота (24 юни) е шампионатът на отделните уреди за споменатите категории. След приключване на ДЛОП от 15:00 часа ще се проведе второто издание на турнира „Йордан Йовчев" за купата на Дженерали. По трима представители в мъжко и женско напрвление от двете най-малки възрасти ще участват на турнира. ЦСКА ще бъде представен от Еванджелин-Ясмин Михайлова, Никол Соколова, Никита Бакалова, Дарио Панайотов, Здравко Добрев и Максим Казанджиев.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 2 (от 2)

 - Ангел Я.
четвъртък 22 юни, 2017
Браво на нашите армейци само напред ЦСКА ЗНАЧИ ПОБЕДА

 - Светослав Г.
четвъртък 22 юни, 2017
Браво симпатяги :-)


1 до 2 (от 2)


SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА