Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 945

Информация за търга за емблемата
понеделник 29 май, 2017

 
Информация за търга за емблемата

Армейци,

Задатъци за участие в утрешния търг за активите на ПФК ЦСКА АД (в несъстоятелност) са внесли същите четири участници, които се явиха и на първото наддаване. Освен ЦСКА, това са лицето Никола Газдов и фирмите "Интегрис Лаб" ООД и "Еко Депозит Сълюшънс" ЕООД. Разследване на телевизионното предаване "Господари на ефира" през миналата седмица ясно показа връзката между двете фирми и собственика на ПФК Лудогорец 1945 АД. Физическото лице Никола Газдов пък е син на финансовата директорка на футболния проект от Разград г-жа Теменуга Газдова.

Отново външни на армейската общност лица протягат своите ръце към нещо, което не им принадлежи.

Търгът ще се проведе утре от 13:00 до 14:00 часа в гр.Кърджали, ул.Хан Аспарух №5, вх.В, ап.12.

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Георги Р.
понеделник 29 май, 2017
НЕКА УТРЕ ОТИДЕМ ДА СИ ВЗЕМЕМ ЕБЛЕБАТА. НИЕ НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРЕДАДЕМ.

 - Владимир П.
понеделник 29 май, 2017
Къде е държавата , главният прокурор ,няма ли кой най-после да сложи ред в нашата държава? Защо никой не смее да се изправи срещу гелосания делиормански злодей. Да му каже,че е грехота да се стреми към нещо което принадлежи други му. Този индивид съвест има ли? Нека знае,всичко на този свят се връща. На него ще се върне стократно,няма начин при толкова много клетви все една ще го застигне.

 - Кирил В.
понеделник 29 май, 2017
Мамка и мръсна на държавата, мамка му мръсна и на гелосаната курва. Само феновете на ЦСКА ще решът каде да отиде емблемата, без нас тя е едно нищо. Киро - гелосана мастия дано ти окапе косата и бял ден да не видиш ако вземеш това което ни принадлежи, наркоман скапан!

 - Georgy S.
понеделник 29 май, 2017
Вече не се издържа!Трябва утре не Кърджели да се ходи а пред Парламента!И да започнеме с камъни да ги целиме подлогите на Домуса


1 до 4 (от 4)


SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА