Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 380

До Армейците
сряда 29 март, 2017

 
До Армейците

Армейци,

Днес маските окончателно паднаха. Враговете на ЦСКА излязоха наяве и се опитват да влязат с взлом в нашия дом. Две подставени фирми (Еко Депозит Сълюшънс EООД - гр. София, бул.Христо Ботев 28, ет.4, ап.5 и Интегрис Лаб ООД - гр. София 1138, район р-н Младост, ул. "Борис Рангелов" No 30, тел.+02/4424246) и синът на финансовата директорка на Лудогорец Никола Газдов са подали заявка за участие в утрешния търг за активите на ПФК ЦСКА АД. Ние не може и не трябва да допускаме това да се случи. Емблемата на ЦСКА принадлежи на ЦСКА и на никой друг.

Утре всички на Армията в 12:00 часа. Всички трябва веднъж и завинаги да разберат, че никой не може да се гаври с ЦСКА!

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 53)

 1  2  3  4  5 ...   » 
 - Теодор Р.
четвъртък 30 март, 2017
БЕЗ ЦСКА НЕМОГА И МИГ ДА ЖИВЕЯ ЗА ЦСКА ЩЕ ВИКАМ ЩЕ СКАЧАМ ЩЕ ПЕЯ ЕМБЛЕМА ЩЕ БРАНЯ ДОРИ С КРЪВТА СИ И В ОГЪНЯ ЩЕ ВЛЯЗА ЗА ПАЗЯ ЧВСТТА СИ!!

 - Пенчо П.
четвъртък 30 март, 2017
Хайде, че стана 11 без 10. Взимайте подръка каквото ви попадне и освен човека на Ганчев друг да не допуснем да влезне.

 - Теодор Р.
четвъртък 30 март, 2017
Домус, знаеш ли какво е това?! Това е нещо, което ти никога няма да имаш! Това е любовта! Това е ЦСКА!

 - nikolai e.
четвъртък 30 март, 2017
haide stiga draskanici po forumite ami da tragvame 4e vremeto napredva mnogo mi e interesno njakoi ot kandidatite dali ste izleze s imeto si ako ne zna4i mafiata e vdeistvie i trjabva zadaljitelno da ja sprem

 - Кристиян Д.
четвъртък 30 март, 2017
Армейци, най-после имаме ЦСКА, какъвто искаме. ЦСКА какъвто го помня от моето детство - с ред, дисциплина, прозрачност, без допускане влияние от мениджърски и всякакви други интереси, с работеща ДЮШ, с ръководител начело, който НАИСТИНА гради базата на отбора и т.н. и т.н. Това е автентичният ЦСКА, в който са вложени ценностите, в които всчики ние, червените привърженици, вярваме и споделяме. Нима онова чудо по времето на боклуците, Лупи (в двата периода), черното (или легално, все тая) тото беше ЦСКА?! Не, не беше, поне не и моят ЦСКА. Гриша Г. може да е всякакъв, със сигурност си има кусури (кой ли пък от нас е светец), но ни даде вярата и надеждата, че отново, след толкова много време, може да се радваме на онзи, истинския ЦСКА, който... още от дете запали моето сърце...Армейци, не трябва да допускаме да ни отнемат този ЦСКА.

 - Иван М.
четвъртък 30 март, 2017
Ако агата вземе емблемата, то не трябва да завършва мач на Лайногорец в Европа!

 - Валери П.
четвъртък 30 март, 2017
Как този нещастник не се засрами.Уш бил цесекар.Всяко зло за добро.Аз лично съм оптимист и вярвам че емблемата ще отиде там където и е мястото.Успех и нищо друго. Само ЦСКА!!!

 - Петър Д.
четвъртък 30 март, 2017
Ако някой друг, различен от Ганчев откупи активите ше последват протести до дупка, докато наглецът не получи заслуженото.

 - Dimitar P.
четвъртък 30 март, 2017
Хм, много интересно, къде бяха тези "инвеститори в емблеми и активи", докато Гришата, строеше и продължава да го прави на Армията и Пънча? Или когато ни взеха лиценза, хм??? Сега на готово, а? Е да, ама НЕ! Марш в дупките, от където сте изпълзяли, мръсни твари - не сте желани на Армията и ще го усетите!!!

 - Асеновски Войн В.
четвъртък 30 март, 2017
Всеки, който ДНЕС може да дойде на Армията, но си намери някаква причина и не дойде : ПО-ДОБРЕ НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ИДВА !!! ЦСКА ИЛИ УМРИ !!!


1 до 10 (от 53)

 1  2  3  4  5 ...   » 

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА