Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 275

Джудистите на ЦСКА с добро представяне в Загреб
понеделник 13 март, 2017

 
Джудистите на ЦСКА с добро представяне в Загреб

Състезателите по джудо на ЦСКА Габриела Димитрова и Васил Динев се представиха добре на Европейската купа за юноши и девойки старша възраст, която се проведе в Загреб. Армейците бяха част от националния отбор на България за силния турнир. 
В категория до 52 килограма Габриела Димитрова победи представителка на Австрия в първия си двубой. Във втория си мач Габи отстъпи на холандка, която не я изтегли до репешажите. В надпреварата при 52-килограмовите девойки се включиха 45 участнички.
Васил Динев завърши на пето място при 81-килограмовите. Армеецът постигна успех срещу чех при първото си излизане на татамито, в във втората среща в Загреб отстъпи на руснак. Представителят на Русия изтегли Васко до репешажите. Там той победи холандец, молдовец и германец. В двубоя за бронзовия медал Динев загуби от украинец и така завърши турнира на престижното пето място от 69 джудисти.
Габриела Димитрова и Васил Динев са на двудневен международен лагер в хърватската столица след състезанието. Той ще се проведе днес и утре (13 и 14 март). 

Сподели:          
Коментари от потребители:


 - Станчо Н.
понеделник 13 март, 2017
Като спорт,който съм тренирал постоянно следя изявите на нашите джудисти ,борци и самбисти и смело твърдя,че ЦСКА притежава едни от най талантливите млади спортисти.Специално Габи е бъдеща олимпийска шампионка това го вярвам твърдо ,а за да не пропусна някого няма да ги изброявам поименно но школата ни е перфектна.
SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА