Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 880

Милко Георгиев: Явно ще трябва да раздаваме още буквари
сряда 08 март, 2017

 
Милко Георгиев: Явно ще трябва да раздаваме още буквари

Административният директор на ПФК ЦСКА Милко Георгиев коментира пред CSKA.BG появилите се днес в медиите искания от страна на аматьорски клуб за информация относно договорните отношения между ПФК ЦСКА и Министерството на младежта и спорта.

"Бих искал да коментирам два аспекта от тази декларация. Чисто граматически очевидно и на тези хора ще трябва да носим букварите, защото декларацията им е пълна с граматически грешки. Както е тръгнало ще раздаваме още буквари. По отношение на претенциите им, бих искал да ги помоля да входират молба в деловодството на ЦСКА с описание какво точно искат от нас. Когато входират молбата, ще се събере нашият управителен съвет, ще разгледа случая и ще им отговорим официално."

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 11)

 1  2   » 
 - Гошо Т.
петък 10 март, 2017
Г-н Георгиев,не им отговаряй нищо на тези измекяри.Няма как Г.Ганчев да даде на всички тях постове да лапат парички.тази бездънна яма свърши.Така че леви леви всички от селското отборче заедно с дучета и още 100 200 човека към Делиормана при любимото им лудогорче. САМО ЦСКА на ГРИША ГАНЧЕВ СЕГА И ЗАВИНАГИ!

 - Ivan I.
сряда 08 март, 2017
Те между другото тези клоуни от ФК Лудогорче смениха ли човека във "управителния си съвет" ,който имаше роднинска връзка със член от управата на Лайногорец?Че такъв смях няма просто как аматьорски се разкриха че дори и най-малоумните и слепи авиатори разбраха каква са измет всъщност кренвиршите и кой плаща за този цирк :)

 - Светослав Г.
сряда 08 март, 2017
Още малко остана армейци,после...тишина и от Софрониево, и от Марикостино,и от Лозен,та чак и от слънчева Обеля(нищо против хората живеещи в упоменатите места)...

 - Ненчо Д.
сряда 08 март, 2017
Не им се обяснявайте на тези еничари !!! Да го духат да ходят в рязанград при гелосания !!! Купете активите и марката и да забравяме за тях ,че са по-гнусни и от говедата тея прошляци !!!

 - Емил С.
сряда 08 март, 2017
И аз мисля, че комуникацията с четвъртодивизионни клубове не е редно да се осъществява през официалния сайт.

 - Валери П.
сряда 08 март, 2017
Няма смисъл да отговаряме на този измислен отбор.Побеждавай глупаците с мълчание.

 - Velichko G.
сряда 08 март, 2017
Zashto se zanimavate s niakakvo amatiorsko otborche podpomagano ot plateni sini jurnalia, te utre mogat da pretendirat I za dtadiona na Barca kato si smeniat imeto na Barca 1899 Obelia tova znachi li che triabva da im se obrashta vnimanie kakto na vsichki drugi otbori s imeto CSKA .Fenovete sa zad G.Ganchev I iskame da smejem govedata I zelenite mastii v drugite machove.Samo CSKA

 - Vesko C.
сряда 08 март, 2017
ah tazi mrusna razgradska mastiq. smrt da bude za neq.

 - Станчо Н.
сряда 08 март, 2017
г-н Георгиев моля ви смажете всякаква възможна реакция на тия гелосани ,сапунисани дучевисти и всякакви подлоги,които гледат авантата.Смажете ги и ги изтрийте от картата.Вземете търга и ги осъдете за това че, ползват тази емлбема.Скъсайте им тръдките.Нека те се обясняват не ние.Нека те казват как така издържат клуб без да се плащат заплати ПОНЕ ЗАКОННО ЧРЕЗ ДАНЪЧНАТА СИСТЕМА.Нека те отговарят.Ние няма ,какво да им отговаряме.Лесно е някой да ремонтира нещо да го построи на ново и друг да претендира за собственост.Това,че ползват няколко деца,които са тренирали преди в школите НИ не ги прави ЦСКА.СМАЖЕТЕ ТУРСКАТА ИЗМЕТ НАКАРАЙТЕ ГИ ТЕ ДА ОБЯСНЯВАТ ПРЕД СЪДА ТЕ ДА СА В ПОЗИЦИЯТА,КОЯТО СЕ ОПИТВАТ НАС ДА ПОСТАВЯТ.Кои са те,че да искат някакво обяснение,че и СРОКОВЕ ПОСТАВЯТ ЧАК?СМАЖЕТЕ ГЕЛА И ВСИЧКИТЕ МУ ПРОЕКТЧЕТА ГНУСНИ!!!

 - Драгомир Д.
сряда 08 март, 2017
Много го моля Милко, като провилно е тръгнал да говори за грамотност, да не използва измислената от глупака Цветан Цветанов дума "входирам", защото със същия успех може да се съчини и думата "изходирам"...


1 до 10 (от 11)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

A1 Wallet

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА