Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 220

Милко Георгиев: От началото на март на Панчарево ще се играят мачове (ВИДЕО)
вторник 07 февруари, 2017

 
Милко Георгиев: От началото на март на Панчарево ще се играят мачове (ВИДЕО)

Административният директор на ЦСКА Милко Георгиев даде интервю за CSKA.BG преди старта на пролетния дял. Георгиев говори по наболели теми като атаките срещу ЦСКА, зимната подготовка на отбора, наказанията от страна на БФС и продължаващите ремонтни дейности на базата в Панчарево. Георгиев апелира към феновете да подкрепят отбора в рамките на правилата. Той също така разкри, че реконструкцията на Панчарево е в напреднал стадии и от началото на следващия месец юношеските формации на армейците ще могат да провеждат официални срещи.

Вижте интервюто на Милко Георгиев за ЦСКА ТВ.

 

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 4 (от 4)

 - Ивайло Й.
вторник 07 февруари, 2017
Имате фенове...света се възхищава..

 - Ивайло Й.
вторник 07 февруари, 2017
На мача в сухата река...когато изгониха феновете през кой вход стана....май се скачаше от високо....

 - ЦСКА СОФИЯ Ц.
вторник 07 февруари, 2017
Г-н Георгиев, какво искате да кажете с твърдението, че феновете на ЦСКА трябва да се съобразяват с глобите ? Ако говорите за пиротехника, просто няма как да стане. Сектор Г не се съобразява с тези неща, защото ако се съобразяваше обстановката на мач ще е като в Разград,Монтана или нещо от сорта. ПИРОТЕХНИКАТА НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 - Станчо Н.
вторник 07 февруари, 2017
Господин Георгиев заговори за предупреждението за изваждане от групата заради феновете.Защо Ние сме с предупреждение а говедата дето помляха от бой всичко дето видяха не ги закачат отново.Нахлуха на терена на дербито.Биха полиция трошиха градове и тн.А,какво можем да сторим ако поредната простотия се извърши с цел провокация и не е извършена от наш фен а просто дебил дошъл на стадиона да мизерства.Няколко пъти сме спирали хора да хвърлят бутилки запалки и всевъзможни предмети от Сектор Г НО НЕ МОЖЕШ ДА ОГРЕЕШ НА ВСЯКЪДЕ.Но нещата стават бързо предметите политат и удрят полицай и хоп ЦСКА пак наказани.Мисля,че е крайно време БФС да направи така,че всички фенове да могат да ползват пиротехника без постоянните парични санкции.Трябва да се определят места за хвърляне за до-изгаряне на димки и факли,като бомбите категорично трябва да спрат да се използват още помня онова девойче ,дето му гръмна на главата минъомка.Има си пожарникари лесно може да се определят от фенклубовете хора,които да използват пиротехниката така,че да не навреди на някой и да се мятат на точно определени места а не по цялата писта или по терена.Гарантирано има хора,които ги сърби да ни извадят за най-малкото нещо от групата и ще е позор ако това се случи отново.Иначе котела си ври и никога няма да спре Армията винаги е бил и ще остане врящ котел дано сме по-разумни никой не печели от тези глоби.Можеха да отидат тези пари в школата примерно или за ремонти на Панчарево или са един куп други полезни неща а не за уиски на Перукан.


1 до 4 (от 4)


SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА