Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 136 890

ЦСКА - Сувон 0:4
сряда 01 февруари, 2017

 
ЦСКА - Сувон 0:4

ЦСКА и Сувон играят приятелска среща, която е част от зимния подготвителен лагер на армейците. 

- Индицент със съдийската бригада, която е катастрофирала по пътя към стадиона. Срещата ще се забави с 15 минути. Двата тима са на терена и очакват появата на съдиите.

- Все още няма яснота около съдийската бригада и началото на срещата.

- 17:30 часа. Двата отбора все още очакват съдийска бригада.

- 17:40 часа. Начало на мача.

- Дебют за Кевин Кубемба с червения екип.

- 1 минута. Остра атака за ЦСКА, но Кумемба е в положение на засада.

- 2 минута. Червените са подкрепяни от група фенове, които избухнаха със старта на срещата.

- "Още от дете" огласява стадиона.

- 7 минута. Изстрел на Джонатан. Конов лови без проблеми.

- 9 минута. Джонатан бележи с глава за Сувон.

- 12 минута. Удар на Арсенио. Вратарят на Сувон избива в ъглов удор. След него не произлиза опасност.

- 16 минута. Удар на Десподов от пряк свободен удар. Изстрелът среща стената и остават съмнения за игра с ръка. Съдията дава знак играта да продължи.

- 21 минута. Удар на Чонг Хон минаха покрай вратата на Конов.

- 27 минута. Руменов стреля, но вратарят лови.

- 32 минута. Пробив на Кирил Десподов завършва с опасен удар във вратата.

- 33 минута. Александър Георгиев заменя Арсенио Нунеш.

- 36 минута. Равностойна и разпокъсана игра в последните минути.

- Край на първото полувреме.

- Начало на второто полувреме. Пламен Гълъбов заменя Николай Бодуров.

- 51 минута. Без опасности. Игра в центъра на терена.

- 53 минута. Дузпа за Сувон за игра с ръка.

- 54 минута. Сантос реализира.

- 59 минута. Милчо Ангелов и Фонтеш влизат в игра. Недялков и Кубемба излизат.

- 62 минута. Красимир Станоев заменя Никола Колев.

- 65 минута. Рафаел Перез заменя Божидар Чорбаджийски.

- 73 минута. Тонислав Йорданов заменя Румен Руменов.

- 78 минута. Рубен Пинто  и Густаво Кулма заменят Давид Симао и Кирил Десподов.

- 80 минута. Трети гол за Сувон с далечен удар на Ти Хун.

- 86 минута. Четвърти гол за Сувон.

- Край на мача.

Стартов състав: 30. Александър Конов, 3. Антон Недялков, 27. Николай Бодуров, 4. Божидар Чорбаджийски, 2. Стойчо Атанасов, 8. Румен Руменов, 22. Никола Колев, 17. Давид Симао, 10. Арсенио Нунеш, 19. Кирил Десподов, 24. Кевин Кубемба

Резерви: 12. Георги Китанов, 5. Рафаел Перес, 23. Александър Дюлгеров, 6. Рубен Пинто, 14. Рафаел Силва Фонтеш, 16. Красимир Станоев, 18. Александър Георгиев, 20. Петрус Бумал, 21. Руи Педро, 25. Тонислав Йорданов, 28. Пламен Гълъбов, 29. Милчо Ангелов, 26. Густаво Кулма, 9. Преслав Йорданов

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 18)

 1  2   » 
 - Ivan I.
четвъртък 02 февруари, 2017
Стамен е приличен треньор за изпадащ отбор във първа лига и добър за средняците във втора и отличен за В група.Но не му достига МНОГО и МНОГО за да води ЦСКА.Свиквайте на подобни бездушни игри на ЦСКА през пролетта ,армейци...Грешните решения на ръководителите са част от футбола...понякога се удря греда.Единствено се надявам да поправят грешката максимално бързо за да име време следващия треньор поне нещо да сглоби за евротурнирите без да се оправдава после ,че нямал време или искал други футболисти.И не пиша всичко това защото сме паднали 0:4 ...писах го и при назначаване на Белчев за "постоянен" треньор.Човека просто не е за Армията ...Помощника Генов е 3 пъти повече треньор от него...смешно.

 - Борис М.
четвъртък 02 февруари, 2017
Какви са тези коментари не мога да разбера?? Никой ли не видя, че онези 1 во са един от най-добрите отбори в Азия, 2 ро играха с най-доброто което разполага защото явно изпробваха състава си за предстоящия им мач в ШЛ на Азия. 3 то наще бяха изцяло с резервен състав. Видно онези играха на 100 ако не и на 120% докато наще разбраха че има мач май към 90 та мин дали от умора дали от подценяване не се знае.С това мнение не целя да ги оправдавам загубата е ПОВЕЧЕ ОТ СРАМНА, НО не може да се нахвърляте като чакали на собственика на клуба и на треньорите заради това че 11 пишлегара не разбраха за какво са излезли в тази приятелска среща. Вместо то отидете на Панчерево, ще ви се доплаче ама не от мъка а от щастие. Отбора ни върви в правилната насока. Успехът е неизбежен. САМО ЦСКА !!!

 - Атанас С.
четвъртък 02 февруари, 2017
Така

 - Атанас С.
четвъртък 02 февруари, 2017
Има и такива дни..Причините за този резултат са много(резерви,етап на подготовка,футболисти които се виждат за пръв път).Хубавото е че резултатът идва в мач без значение. Така,

 - Peter K.
сряда 01 февруари, 2017
Троловете вън от този сайт.

 - Станчо Н.
сряда 01 февруари, 2017
Не искам да изпадам в спорове но някои изказвания са крайни и недодялани.Все пак излезе отбор,който не е играл изобщо в такава формация трябваше и това да видим.Да лошо е ,когато губим мачове но все пак нека сме крайни НА КРАЯ!!!успех Армейци и горе главите стига гнет стига злоба със злобата не стават нещата.Цяла година им се караше Ганчев и ги наказваше и нищо не стана.Оставете момчетата на мира да работят всичко ще е наред с една нормална селекция през лятото.

 - Светослав Г.
сряда 01 февруари, 2017
Понякога за съжаление се получават такива неща,по-добре сега да се видим къде и как бъркаме отколкото в официалните мачове.Въпреки всичко някои от коментарите надолу са меко казано крайни...

 - Андрей Х.
сряда 01 февруари, 2017
Нека Белчев си вземе дублиращия отбор, явно за тук трябва някой който знае как се водят големи битки. И предната среща с Динамо не бях доволен, а Белчев бил доволен, че съдията подари още няколко минути за да стане нещо, че да свърши мача равен. От това ли бе доволен Белчев ? И днес ли е доволен ? Защото ако и днес е доволен, аз съм за лекар !

 - Андрей Х.
сряда 01 февруари, 2017
С какво заслужиха тези хора отишли на стадиона да подкрепят ЦСКА този срам ? С какво вие заслужихте да носите тази емблема ? С какво заслужавате зад вас да стои сектор Г ? На каква основа ? Това днес бе игра подобаваща за махленско мероприятие... И да се наричате професионалисти си е срам за футбола !

 - Йордан Г.
сряда 01 февруари, 2017
След това днес очаквам първо да се глобят всички с по една заплата, без тея дето неиграха разбирасе и да се почне да се мисли по вариант нов треньор, защото Белчев доказа, че е неграмотен тотално. Този сезон целта ни е тройката и ще го оставят но следващия е време за Стойчо Младенов или Любо Пенев. Пак няма топки в съблекалнята и това е видно.


1 до 10 (от 18)

 1  2   » 

СПОНСОРИ

A1 Wallet

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА