Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 220

Йордан Колев: Израстването на момчетата е видно
неделя 18 декември, 2016

 
Йордан Колев: Израстването на момчетата е видно

Старши треньорът на мъжкия баскетболен отбор на ЦСКА Йордан Колев сподели за CSKA.BG впечатленията си от загубата на червените днес от Чавдар Троян. Специалистът направи и своята размосметка за 2016 година.

"Много елементарни грешки допуснахме, които вече не искам да оправдавам с липсата на опит, защото изиграхме 17 мача от началото на сезона и момчетата нямат право на такива грашки. Не във всяка ситуация реагират по най-добрия начин, не се борят по най-правилния начин, ясно е, че отборът на Чавдар Троян е доста по-опитен и има по-опитни изпълнители, но нашата цел е да се развиваме нагоре и не съм доволен от начина, по който изиграхме голяма част от мача. Искам да правим хубави неща, да се стремят момчетата да направят хубави неща.", коментира Йордан Колев за CSKA.BG.

"Израстването на момчетата е видно, то идва на базата на мачовете, които играем. Искаше ми се да има промяна в манталитета на състезателите. Те подхождат към мачовете все едно са изгубени. Не съм доволен от този факт. По-освободената игра е факт, времето обаче не работи в наша полза. Догодина момчетата ще са в мъжка възраст и няма да имат оправдание, че са млади.

Фактът, че мъжкият отбор и юношите до 19 години са съставени от едни състезатели със сигурност оказва влияние и то голямо, защото при U19 изиграхме трудни мачове напоследък и ден по-късно играехме и при мъжете. Независимо от умората момчетата трябва да трупат опит и да вървят напред.", сподели старши треньорът на ЦСКА.

"За коледните празници пожелавам на всички фенове да са живи и здрави, те и техните близки и дано скоро дойде денят, в който ЦСКА ще бъде име в баскетбола така, както е и в другите спортове."

 

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА