Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 130 810

Много подаръци и изненади за феновете на "Армията" в петък
вторник 13 декември, 2016  |   7495

 
Много подаръци и изненади за феновете на "Армията" в петък

Армейци,

Както вчера ви съобщихме в петък на "Армията" предстои Червената Армейска Коледа!Ръководството на клуба е подготвило изключително приятни изненади за всички вас!Преди мача ви каним на коледен концерт. Той стартира в 13 часа на пистата на стадион "Българска армия" и в него участие ще вземат едни от най-хитовите български изпълнители! Непосредствено преди срещата, от 14:00ч. ще стартираме и с томболата. 

Водещият първоначално ще изтегли номерата на щастливците, които печелят артикули на любимия отбор - шапки, шалове, тениски и анцузи. 

След това ще продължим с още награди - 10 колела, 5 шейни и 5 телевизора.

А един щастливец ще си тръгне от "Армията" с чисто нов мотопед Vespa!

Всички награди ще бъдат раздадени след последния съдийски сигнал.

През целия ден на алеята на "Армията" ще бъде организиран коледен фест, на който ви очакват вкусни кулинарни изненади.

Заповядайте в петък на "Българска армия", дрескод - КОЛЕДЕН ЦЕСЕКАРСКИ!

Приканваме и всички картодържатели да минат през Администрацията, за да получат номерирани покани и така да участват в томболата.

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 7 (от 7)

 - Станислав С.
сряда 14 декември, 2016
АЗ МИСЛЯ ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ХАРЧАТ ИЗЛИШНИ ПАРИ ЗА НОВ ТРЕНЬОР ДА ОСТАНЕ БЕЛЧЕВ И ДАСЕ НАЗНАЧАТ КОНСУЛТАНТИ, ПЕНЕВ И НИКОДИМОВ ИЛИ ЕДИН ОТ ТЯХ С МИНИМАЛНО ЗАПЛАЩАНЕ ТОВА Е ЛИЧНО МОЕ МНЕНИЕ НО ИМАМЕ СИ СОБСТВЕНИЦИ КОИТО РЕШАВАТ

 - Станчо Н.
сряда 14 декември, 2016
.....мисля,че нито Балъков нито Светлъо имат респекта от ,който се нуждаят играчите.Просто ни трябва човек,който не цепи басма на никого и никога няма да позволи играчите да му се качат на главата или пък някой да му се меси в работата.Двамата са много силно уважавани от мен но само ,като футболисти просто нямат нито ротината нито опитът да водят ЦСКА.Както каза шефа обаче Марчело Липи е зает в момента и на него му се иска да докара някой улегнал с успехите си тренъор но в този момент няма свободни агенти така да се каже.Балъков и Тодоров да ме прощават но са прекалено добри,като натури ,като хора не такива самаряни ни трябват.Трябва ни човека с тоягата и опит най вече ОПИТ.сТИГА НИ ЕКСПЕРИМЕНТИ И СТИГА ДАВАНЕ НА ШАНСОВЕ НА МЛАДИ И ПРОСПЕРИРАЩИ!!Все пак просто си изказвам мнението аз ще подкрепя всяко едно решение и ще застана зад отбора и тренъора винаги.Аз уважавах и Еди в крайна сметка и той дойде не за да си цапа името нали?!

 - Станчо Н.
сряда 14 декември, 2016
Радвам се ,че друг подхвана темата аз същомисла

 - Leonid S.
сряда 14 декември, 2016
Пожелавам весели празници и много здраве на всички,които работят за доброто бъдеще на ЦСКА.Важното е че ЦСКА го има без кошмарите от времето на Томов и ТИТАН.Време е за нормална работа-без всекидневни истерии и трагедии.Рим не е построен за един ден.В тази връзка,много внимателно трябва да се реши проблема с треньора.На отбора в момента му трябва човек-спокоен,практик,постигащ резултати без много приказки и интервюта.Балъков-като треньор никакви даже намеци за успехи.Тодоров-ще го изядат преди да е почнал.Ако няма възможност за някой сериозен треньор-тип генерал,по добре да остане Белчев.Успех през Новата 2017.

 - Дилян Д.
вторник 13 декември, 2016
Като за начало си искаме трите задължителни точки!

 - Станчо Н.
вторник 13 декември, 2016
Най големият подарък,който можем да получим е една изразителна и категорична победа за края на годината.НАПРЕД ЧЕРВЕНИТЕ!!!

 - Ивелин С.
вторник 13 декември, 2016
САМО ЦСКА!


1 до 7 (от 7)


СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА