Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 615

Честит рожден ден на Гриша Ганчев
събота 10 декември, 2016

 
Честит рожден ден на Гриша Ганчев

Армейци,

Днес своя 54-ти рожден ден празнува г-н Гриша Ганчев!

Ръководството, спортно-техническият щаб, футболистите и всички служители в администрацията на Футболен клуб ЦСКА честитят празника на г-н Ганчев! 

С пожелания за много здраве, щастие, късмет, лични и бизнес успехи, както и много шампионски титли и незабравими европейски вечери с ЦСКА!

Весел празник!

Сподели:          
Коментари от потребители:

1 до 10 (от 50)

 1  2  3  4  5   » 
 - Peter K.
понеделник 12 декември, 2016
ЧРД г-н Ганчев.Бог да благослови теб и целия ти дом.

 - Leonid S.
неделя 11 декември, 2016
Много здраве и успех в МИСИЯТА на г-н Ганчев.Целите,които си е поставил са много благородни и значими не само за привържениците на ЦСКА,но и за бъдещето на спорта в България. В историята остават хората,които създават-не тези които разрушават и унищожават.ЗДРАВЕ и УСПЕХ,НО и ЗДРАВА РЪКА,ЗАЩОТО ВРАГОВЕТЕ СА МНОГО.

 - Todor B.
събота 10 декември, 2016
Честит Рожден Ден! Само ЦСКА!

 - Александър Л.
събота 10 декември, 2016
Честит празник!

 - Симеон С.
събота 10 декември, 2016
ЧРД г-н Ганчев! Да си жив, здрав и с късмет още поне толкова години за радост на Червена България! Благодарим ти за усилията за съхраняване на славния Армейски дух! Милионите верни привържаници на люимия ни ЦСКА сме с теб! Мачкай добитъка и САМО ЦСКА!!!

 - Николай С.
събота 10 декември, 2016
Г-н Ганчев,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!Желая ти здраве,много щастие в семейството и бизнеса,Бог да те благослови за всичко добро което направи за да го има ЦСКА-всички цесекари ще помним до гроб това което направи за любимия отбор,защото ако не беше ти отивахме в небитието...Благодарение на усилията които полагаш ЦСКА е жив,дано да успеем заедно всички червени сърца да възвърнем славната история и успехи на легендарния армейски тим!!! САМО ЦСКА!!!

 - Стоян Л.
събота 10 декември, 2016
ЖИВ И ЗДРАВ ДА СИ Г-н ГАНЧЕВ!!!........ ЗАРАДИ ТЕБ ЦСКА Е ЖИВ, ЗАРАДИ ТЕБ ЩЕ СЕ РАДВАМ ОЩЕ ДЪЛГО НА НАШИЯ ЛЮБИМ ОТБОР ЦСКА!!!

 - Теодор Б.
събота 10 декември, 2016
Честит рожден ден г-н. Ганчев! Бъдете жив и здрав, много титли и купи да вдигнете и още много успехи да постигнете начело на ЦСКА!

 - Чавдар Д.
събота 10 декември, 2016
ЧРД на човека благодарение на когото моят любим ЦСКА го има. Убеден, че отново ще бъдем страшилище на терена за всеки един отбор. Бъди жив и здрав Гриша и едно голямо благодаря.

 - Деян Д.
събота 10 декември, 2016
Честит рожден ден, Гриша! Да си жив и здрав и само ЦСКА!


1 до 10 (от 50)

 1  2  3  4  5   » 

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА