Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 730

Марселино Кареасо е най-добър футболист за месец октомври
четвъртък 10 ноември, 2022

 
Марселино Кареасо е най-добър футболист за месец октомври

Нападателят на ЦСКА Марселино Каресао получи наградата за най-добър футболист в Първа лига за месец октомври, според InStat Index. 22-годишният колумбиец заслужи статуетката в традиционната класация, която се организира за пети пореден сезон от Асоциацията на българските футболисти (АБФ), в сътрудничество с ИнСтат - една от най-големите компании за футболни анализи и статистика.

Марселино събра InStat Index 248. Той изпревари двама играчи - халфа Ивайло Чочев и бранителя Джонатан Перейра. Чочев остана втори с индекс 240, а бразилецът се нарежда след него с 236.

Това е първа победа за Марселино Кареасо в авторитетната класация. За последно футболист на ЦСКА бе печелил статуетката преди два месеца, когато защитникът Юрген Матай стана номер едно за месец август.

Припомняме, че за победител се обявява футболистът с най-висок InStat Index, който се определя чрез формула въз основа действията на играча - голове, асистенции, точност на подавания, успешни единоборства и други показатели. Процентът на успешни действия увеличава индекса, като върху него оказва влияние и нивото на опонента в мача.

Честит първи приз на Марселино Кареасо в ЦСКА!

Пожелаваме му още по-добри игри и успешни представяния с червената фланелка занапред!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА