Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 610

Новите попълнения на ЦСКА ще са специални гости на поредния "Армейския следобед "
петък 09 септември, 2022

 
Новите попълнения на ЦСКА ще са специални гости на поредния "Армейския следобед "

ЦСКА организира нова изненада за своите феновете, които ще могат да се насладят на поредния "Армейски следобед". Той ще се проведе в неделя, 11 септември и започва точно в 15:00 часа. 

Специални гости на събитието ще бъдат новите попълнения на червените Жираир Шагоян и Марселино Кареасо. Двамата футболисти ще бъдат извън групата за срещата със Славия заради обработване на документите им. По този начин те ще имат възможност да споделят следобеда с всички привърженици, които ще дойдат по-рано на стадион "Българска армия" и ще могат да се снимат с тях и да получат автографи от последните чуждестранни играчи, които се присъединиха към тима преди броени дни.

Освен среща с двамата футболисти феновете ще могат отново да се насладят на любимите на всички игри като семеен футбол, джаги, бързина и  точност  на изстрела, които ще бъдат отново неизменна част от програмата.

В 17:45 часа  ЦСКА излиза срещу Славия в мач от десетия кръг на Първа лига, а билетите за двубоя вече са в продажба, както онлайн тук, така и на касите.

ОЧАКВАМЕ ВИ! 

ВАШАТА ПОДКРЕПА Е ВАЖНА ЗА НАС!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА