Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 775

Билетите за следващия домакински мач вече са в продажба
неделя 21 август, 2022

 
Билетите за следващия домакински мач вече са в продажба

Във времена, в които ЦСКА е атакуван от всички възможни страни, в които битката е основно извън терена, в които предателствата са ежедневие, ценностите - сведени до минимум, а честта - единствено употребена във фалшиви лозунги имаме нужда, повече от всякога, да покажем, че ЦСКА не може да бъде разрушен, че обичта не може да бъде подменена. Защото ЦСКА сте вие. ЦСКА е Армията, емблемата и историята.

Мачът на 29.08. не е сведен до просто футбол. Това е мач срещу съперник, в чийто арсенал от оръжия са единствено парите и манипулацията. Манипулация, за която мълчахме твърде дълго. Този път нека заедно и ясно извикаме, че ЦСКА Е САМО ЕДИН.

Подкрепи отбора в срещата от VIII кръг на Първа лига в 20:30 ч. Нека ехото от трибуните на “Българска армия” озвучи София еднозначно - НИЕ СМЕ ЦСКА и любовта ни не се купува!
 
 
От днес пропуски за мача се продават само онлайн в мрежата на УРБО, а от утре те ще се бъдат пуснати и във физическа продажба  на касите до фен магазина на "Армията", които ще бъде с работно време от 11:00 до  18:00 часа, а в деня на мача (понеделник) от 11:00 до края на първото полувреме на срещата.
 
Цените на входните талони са следните:
Сектор "А" - 12 лв.
Сектор "В" - 8 лв.
Сектор "Г" - 6 лв.
Сектор "Б" - 6 лв.
ВИП ложа - 130 лв.
 
ВСИЧКИ НА СТАДИОНА!
 
САМО ЦСКА!
 
 
 
 
Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА