Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 620

ЦСКА излиза с изцяло черен екип срещу Сейнт Патрикс
четвъртък 11 август, 2022

 
ЦСКА излиза с изцяло черен екип срещу Сейнт Патрикс

"Тала Стейдиъм" e готов да приеме тази вечер в 21:45 часа реванша от третия квалификационен кръг в турнира Лига на конференциите между отборите на ирландския Сейнт Патрикс Атлетик и ЦСКА.

Всичко около организацията на мача е перфектно и двата състава ще разполагат с отлични условия, за да направят един качествен футболен спектакъл.

Делегатът на срещата - Пер Елиасон от  Швеция, инспектира за последно подготовката за двубоя и обяви, че всичко е готово за важния сблъсък.  До момента са продадени около 6500 билета за домакинските привърженици и над 150 за тези на ЦСКА. Все още има малко повече от 300 пропуска в продажба за  агитката на гостите, които могат да бъдат закупени на следния линк: 

https://www.stpatsfc.com/away-tickets.php

ЦСКА ще играе в изцяло черен спортен екип, а футболистите на Сейнт Патрикс ще бъдат в титулярната си червено-бяла екипировка. 

Четиримата съдии на евромача са от Румъния - Хорациу Фешник (главен), Валентин Аврам (първи асистент), Александру Черей (втори асистент), Себастиан Колцеску (четвърти), а Йон Шерволд от Норвегия ще изпълнява функциите на  съдийски наблюдател. 

УСПЕХ, АРМЕЙЦИ!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА