Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 775

Секунди не стигнаха на ЦСКА II за пълен успех в Самоков
неделя 07 август, 2022

 
Секунди не стигнаха на ЦСКА II за пълен успех в Самоков

Дублиращият тим на ЦСКА изпусна да се поздрави с пълен успех на старта на шампионата в Югозападната Трета лига. Отборът, воден от Стамен Белчев, водеше до последната минута в Самоков с 0:1, но буквално в последните секунди на продължението домакините от Рилски спортист се добраха до равенството.

Съставът на младите армейци, изграден само от юноши от Академията, се представи много добре, особено през първото полувреме, когато организира няколко опасни атаки. В 25-та минута многоходово разиграване завърши с центриране на Ясен Спиров отляво и активният Георги Чорбаджийски майсторски с глава откри резултата. До почивката Божев спаси силен удар под гредата на Неделчев.

През втората част червените продължиха да търсят и втори гол. В края на срещата им се отвори възможност за бърза контраатака, Виктор Атанасов се отскубна от защитата, но се засуети и изпусна момента да изведе трима свои съотборници сами срещу стража на самоковлии.

В последните секунди на 4 минутното продължение Рилски спортист се добра щастливо до ремито след разбъркване в наказателното поле на ЦСКА. Следващият мач на ЦСКА II е като домакин на Гранит (Владая). 

Съставът на ЦСКА II: Алекс Божев (в), Виктор Атанасов, Росен Маринов, Мартин Сотиров, Ясен Спиров (67- Йоан-Филип Чавов), Любомир Цветанов, Юлиян Илиев, Петко Панайотов (72-Лъчезар Иванов), Георги Чорбаджийски, Илиян Антонов (89-Илиян Димитров), Павел Жабов.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА