Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 460

"Българска армия" готов за първия европейски мач на българска земя
четвъртък 28 юли, 2022

 
"Българска армия" готов за първия европейски мач на българска земя

Стадион "Българска армия" отговаря на всички изисквания, за да приеме тази вечер в 20:00 часа реванша от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите между ЦСКА и ФК Македония Гьорче Петров. Делегатът на срещата - Душко Грабовац  от Хърватия, инспектира за последно "Армията" и обяви това на виртуалната техническа конференция преди важния сблъсък.  

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ОФИЦИАЛНИЯ НИ КАНАЛ В YOUTUBE.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип, а футболистите на Македония ГП ще бъдат в жълто-черна  екипировка. Нашият вратар ще бъде със ярко зелено облекло, а стражът на противника ни - с лилаво.

Четиримата съдии на евромача са от Румъния - Марсел Бирсан (главен), Раду Гингуляк  (първи асистент), Мирча Григориу (втори асистент), Юлиан Дима (четвърти), а Ханес Каасик от Естония ще изпълнява функциите на  съдийски наблюдател.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

За срещата все още има билети в продажба. 

Цените им са както следва:

- Сектор А - 15 лева

- Сектор В - 12 лева

- ВИП ложа - 130 лева

Деца до 7 години влизат на стадиона безплатно.

ВЗЕМИ СВОЯ  БИЛЕТ ЗА МАЧА ЦСКА - МАКЕДОНИЯ ГП ОТТУК.

Припомняме Ви, че преди двубоя ръководството отново е организирало "Армейски следобед", който започва в 17:00 часа на стадиона - с DJ Cass. В 17:15 ще има игра за точност. За 17:30 часа е предвиден тур в музея на ЦСКА, а в 18:00 часа състезание за скорост и турнир по джага. В 18:15 следва семеен футбол.

В 19:30 часа специален гост в детския кът на стадиона, който е изграден между секторите "А" и "Г" ще бъде легендарният Димитър Бербатов.

ОЧАКВАМЕ ВИ!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА