Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 775

Брилянтно представяне за бойците на Бахчеванов Файт Академи (СНИМКИ)
неделя 24 юли, 2022

 
Брилянтно представяне за бойците на Бахчеванов Файт Академи (СНИМКИ)

На 23.07.22 година, в град Пазарджик се състоя 4-то поредно издание на бойната гала вечер "Young Fighters". Организаторите от С.К Спартак - Мариана и Илко Аджови за пореден път се бяха погрижили за перфектната организация и брилянтното домакинство за всички участници.

Двубойте бяха изключително интересни и преминаха под перфектното съдийство на едни от най-добрите рефери  на България. Публуката също беше на изключително ниво със своята подкрепа за своите любимци.

Старши треньор на С.К. ЦСКА кикбокс и муай тай ЦСКА София и Бахчеванов Файт Академия Станислав Бахчеванов, както и неговият помощник-треньор в Бахчеванов Файт Академия - Станислав Андреев, изведоха на ринга Ирина Андреева, Атанас Андреев/БФА и Виктор Ганчев и Пламен Павлов ЦСКА. Първа на ринга излезе Ирина Андреева девойки мл.възраст до 48кг. С перфектна игра,водеше и контролираше двубоя и заслужено победи с технически нокаут във  втория рунд.

Атанас Андреев се завърна след почти едногодишно прекъсване. Със спокойна, точна и изключително технична игра, той водеше в двубоя през цялото време и заслужено спечели победа с 3:0 съдийски гласа.

Пламен Павлов се изправи срещу първия във временната световна ранглиста на Wako Марио Аржанов от С.К.Терес Пловдив. Още в самото начало на двубоя той инкасира тежка комбинация завършила точен ляв кик в черния дроб и нокаут.

Последния ни боец Виктор Ганчев се изправи срещу шампиона в категорията си и национал Ивайло Панов. Двамата поднесоха на публиката изключително оспорван, динамичен и красив двубой. В третият рунд рутината си каза думата и Иво Панов заслужено спечели по точки.

"Изключително съм доволен от мойте бойци, които за кой ли път показаха с боевете си, че надграждат, развиват се и вървят с уверени стъпки към шампионските титли в свойте категории. Въпрос на време е да се наложат и докажат като титуляри и шампиони. Адмирации и почитания към нашите противници и техните треньори, за класните боеве с които надграждаме и повишаваме своите качества и умения. Ето и комуникацията ни с треньора на С.К. Терес Пловдив - Николай Драганов, която е най точният пример за треньорски взаимоотношения, колегиалност и висок професионализъм.", заяви Станислав Бахчеванов.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА