Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 625

Дублиращият тим пропусна да победи Балкан (Ботевград) в контрола
събота 23 юли, 2022

 
Дублиращият тим пропусна да победи Балкан (Ботевград) в контрола

Дублиращият тим на ЦСКА завърши 1:1 с Балкан (Ботевград) в контрола, играна в град Тетевен. Момчетата на Стамен Белчев обаче могат да съжаляват за изпуснатия успех, тъй като надиграха съперника си, а пред противниковата врата не успяха да отбележат в още 5 изгодни ситуации.

Георги Чорбаджийски откри резултата в 25-та минута със силен удар извън наказателното поле, завършвайки хубава комбинация между Виктор Атанасов и Павел Жабов. До почивката таранът Жабов можеше да вкара хеттрик, но не успя да преодолее стража на гостите.

В 50-та минута Чорбаджийски пропусна сам срещу вратаря, а малко по-късно съперникът се възползва от грешка в отбраната и изравни. В края на срещата младите армейци можеха да се поздравят със заслужена победа, но Алесандро Николов от зоната на точката за изпълнение на дузпа не успя да порази мрежата.

С проверката приключи едноседмичния лагер на тима в Тетевен. Играчите ще получат два дни почивка и във вторник ще подновят занимания, а следващата събота ще направят спаринг с Оборище.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА