Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 460

Македония ГП отпусна само 60 билета за феновете на ЦСКА
понеделник 11 юли, 2022

 
Македония ГП отпусна само 60 билета за феновете на ЦСКА

Съперникът на армейците в евротурнирите „Македония Гьорче Петров“ ще отпусне само 60 билета за привържениците на ЦСКА, стана ясно от официален имейл на клуба от Скопие. След многократни срещи около организацията на двубоя и предвид усложнената политическа обстановка, местните власти и институции са взели това решение, а предоставената бройка представлява полагащите се по наредбите на УЕФА 5% от капацитета на стадион „Петър Милошевски“ (общо 1152 места).

След настоятелни разговори след жребия, първоначално от македонския клуб бяха готови да пуснат в продажба много повече места за привържениците на ЦСКА. От там не приеха идеята на армейските ръководители мачът да се изиграе на националния стадион в Скопие, за да могат всички желаещи да посетят срещата. В крайна сметка домакините, след консултации с местната федерация и полиция, са решили бройката армейски фенове да бъде редуцирана до 60. Същевременно бе променен и началния час на двубоя в Скопие. Мачът ще започне в 17:30 часа (местно време) на 21 юли.

Цената на билетите е 300 македонски денара, равняващи се на близо 10 лева. Те ще бъдат пуснати в продажба онлайн в 12:00 часа българско време, във вторник (12 юли) на този линк:

 

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА