Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 270

Динамично темпо и майсторски голове в двустранната игра на ЦСКА (СНИМКИ)
вторник 14 юни, 2022

 
Динамично темпо и майсторски голове в двустранната игра на ЦСКА (СНИМКИ)

Динамично темпо и няколко гола белязаха двустранната игра по време на тренировката на ЦСКА. Наставникът Саша Илич раздели възпитаниците си на две формации, които в полувремена от по 30 минути показаха много старание и желание за изява.

Младокът Марк-Емилио Папазов откри резултата в полза на „червените“ с техничен гол след асистенция на Станислав Шопов. Халфът действаше в средата на терена с другото ново попълнение - Лазар Туфегджич и двамата се понравиха с креативните си идеи.

Французинът Тибо Вион изравни за опонентите след центриране от ляво на Галин Минков. След почивката „белите“ материализираха офанзивните си действия с още три попадения. Йоан Баи завърши хладнокръвно отлична триходова комбинция с Вион и Браян Морено. След това Феде Варела се възползва от пробив и пас на Александър Бучков, а колумбиецът Морено накрая съумя да увенчае активната си игра с майсторски гол за крайното 4:1.

„Доволен съм от желанието за игра. Добра динамика, стойностни атаки и попадения. Имаме още много работа в игрови и кондиционен план. Разбира се, все още е рано да давам оценки, но определено първия етап от подготовката премина много добре“, сподели старши-треньорът Саша Илич.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА