Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 270

„Червена чета Радецки“ - Козлодуй отново запали десетки деца по армейската кауза (СНИМКИ)
понеделник 13 юни, 2022

 
„Червена чета Радецки“ - Козлодуй отново запали десетки деца по армейската кауза (СНИМКИ)

Привържениците на ЦСКА от „Червена чета Радецки” - Козлодуй отново доставиха невероятни футболни емоции за над стотина деца по време традиционния футболен турнир в града.

Фенклубът, който е един от най-добре организираните и функциониращи в Северна България, освен да подкрепя представителния тим и да защитава армейската кауза и ценности, си е поставил и социалната задача да подпомага спортни мероприятия за деца и юноши в региона.

И тази година за всички участници бяха осигурени футболни топки и 80 екипа, специално изработени само в червено-бели цветове. Победителят от СУ “Св. св. Кирил и Методий” и останалите призьори бяха отличени с купи и медали, а най-талантливите малчугани получиха и редица индивидуални награди.

Виден гост на футболния празник беше бившият нападател на ЦСКА Генчо Симеонов, отбелязал паметен гол за червените при равенството 2:2 с английския Нюкясъл на „Сейнт Джеймсис Парк“ през есента на 1999 година. Той влезе в ролята на съдия и респектиращо се справи със задълженията си.

„Стараем се да запознаваме децата с историята и успехите на любимия клуб и чрез футбола да ги възпитаваме да станат достойни личности. Срещаме подкрепа, имаме и спонсори, които са съпричастни с нашите идеи и начинания. Имаме амбиция турнирът да се развие и да привлече още по-силни участници, защо не и международни отбори. От ЦСКА са ни уверили, че техни тимове занапред редовно ще се включват. Каква по-голяма радост и гордост за нас, ако в тези мачове блесне някой талант за армейската школа“, сподели един от най-изявените активисти на фенклуба Петър Сакалиев.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА