Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 270

Програмата на ЦСКА за предсезонната подготовка
четвъртък 02 юни, 2022

 
Програмата на ЦСКА за предсезонната подготовка

Армейци,

След първия етап от подготовката на Панчарево, ЦСКА ще замине на 15 юни за двуседмичен лагер в Австрия. Там тимът първоначално ще бъде настанен в база край Инсбрук, а от 23 юни ще тренира отново при перфектни условия в района на Залцбург.

В Австрия са насрочени 5 контроли, които ще стартират на 18 юни срещу доскорошния участник в немската Бундеслига Гройтер Фюрт. На 21-ви е планирана проверка с местен тим, който допълнително ще бъде обявен, след което на 24-ти юни ЦСКА ще премери сили с гранда Ред Бул Залцбург, спечелил в последните години 9 поредни титли в Австрия.

Лагерът ще завърши с още две контроли - срещу елитния румънски Сепси на 27-ми юни и унгарския шампион Ференцварош ден по-късно. След прибирането на тима в България ще бъде организиран още една приятелска среща, на която ще бъде представен официално състава за предстоящия сезон.

Допълнително ще ви уведомим за локацията на терените и началния час на срещите! Както всяка година, очакваме феновете на ЦСКА от цяла Европа да са заедно с отбора!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА