Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 955

До армейците
вторник 03 май, 2022

 
До армейците

Във връзка със създалото се напрежение около продажбата на билети за финала за Купата на България за сектор "А" на стадион "Васил Левски", предразначен за фенове на ЦСКА, клубното ръководство предоставя фактологията по случая:

Какво се случи с билетите за финала за Купата на България и какви мерки ще предприемем, за да защитим интереса на нашите фенове?

Вчера (02.05.) беше постигната изрична договорка с фирмата разпространител “Ивентим” билети за сектор “А” да не бъдат пускани онлайн, а само на касите на стадион "Българска армия"

Днес (03.05.) от “Ивентим”, напълно самосиндикално и без да предупредят клуба ни, решават да пуснат в продажба онлайн билети за сектор “А”, където ще са разположени нашите фенове.

След очевидно добре планиран сценарий, в първите минути на онлайн разпространението, фенове на Левски изкупуват все още неизяснено количество билети за нашия сектор.

Веднага след като видяхме онлайн продажбата, се свързахме с “Ивентим” и настояхме тя да бъде блокирана.

Изрично настояваме, след некоректното отношение и липсата на елементарна организация преди най-взривоопасния футболен двубой, да бъдат взети мерки, така че сигурността и комфортът на всички наши привърженици да бъдат осигурени. Търсим най-доброто решение да гарантираме, че провокациите ще бъдат спрени в зародиш и че чужди фенове няма да бъдат допуснати в сектора на ЦСКА.

Ако се наложи, ще анулираме всички продадени дигитални билети за сектор “А”.

Осъзнаваме, че това ще причини неудобство и за нашите привърженици, закупили си билет онлайн, но няма как да позволим “синьо” шалче да бъде развято в “АРМЕЙСКИЯ” сектор.

Категорично заявяваме, че няма да допуснем никой да се подиграва с нашите фенове и великия ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА