Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 460

Да напълним "Армията" от всяка точка на света - купи своя виртуален билет тук
четвъртък 17 февруари, 2022

 
Да напълним "Армията" от всяка точка на света - купи своя виртуален билет тук

Публиката на ЦСКА винаги е била 12-ият играч на отбора и това е далеч от всякакви клишета. Верността на привържениците на 31-кратния шампион на България надхвърля граници и континенти - неслучайно вече почти няма държава, от която някой българин да не е дарил по сметката на клуба, която бе открита именно по предложение на феновете.

Всеки от нас познава чувството, когато е бил възпрепятстван да подкрепи любимците си на живо на стадион "Българска армия". А е искал да е там, да помогне на отбора с цялата си душа.

През годините пред врящия "червен" котел на колене са падали европейски шампиони! Врящ котел, в какъвто червено-белите шалчета и верните фенове са превръщали нашия стадион.

Нека отново напълним "Армията" - този път виртуално, от всяка точка на света!

Ето и цените на билетите за мача с Ботев (Враца), който ще се играе пред празни трибуни:
Сектор "А" - 12 лв.
Сектор "В" - 8 лв.
Сектор "Г" - 6 лв.
ВИП - 130 лв.

КУПИ ТВОЯ БИЛЕТ ТУК >>

Всички приходи от кампанията ще бъдат преведени по дарителската сметка на клуба. Само за две седмици от началото на кампанията привърженици от цял свят изпратиха 410 000 лв. Отново благодарим на всеки един от вас, който се включи в кампанията. Думите не могат да опишат цялата наша признателност.

Всеки малък жест е важен, всяко дарение - независимо от размера на сумата, помага. А когато сме заедно, когато си помагаме, ставаме непобедими.

Да напълним "Армията". Докрай!

 

*Поради проблеми с извънредното натоварване на сървърите, е възможно да има проблеми с достъпа до системата на УРБО. Екипът на УРБО предварително се извинява за причиненото неудобство.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА