Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 460

ЦСКА гостува на "армейците" от с. Бъта (ВИДЕО)
вторник 15 февруари, 2022

 
ЦСКА гостува на "армейците" от с. Бъта (ВИДЕО)

Една история отпреди няколко дни трогна всички в ЦСКА - четирима пенсионери от село Бъта (обл. Пазарджик), заклети привърженици на "армейския" тим откакто се помнят, решават да заделят от скромните си пенсии и да помогнат на любимия си клуб в дарителската кампания за покриване на задълженията към бивши футболисти.

Тъй като в селото няма откъде да изпратят пари по дарителската сметка, Георги Спасов, Стоян Станчев, Пейчо Самоходов и Пенчо Пенчев се свързват с фенклуба на ЦСКА в Панагюрище с молба да им съдействат парите, които са събрали, да стигнат до стадион "Българска армия".

"Тези хора ни доказаха, че за любовта няма възраст, а тази към ЦСКА е до гроб!", написаха в социалните мрежи феновете от панагюрската чета.

Развълнувани от жеста на четиримата пенсионери, изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов и легендарният вратар Георги Велинов изненадаха "армейския" квартет от Бъта и ги посетиха в селото им.

Гостите от София зарадваха слисаните домакини с подаръци за всеки един от тях, както и с фланелка, разписана от целия отбор на ЦСКА с посвещение - "За армейците от село Бъта!".

Как премина срещата в подножието на Средна гора вижте във видеото, което заснехме.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА