Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 955

Еквадор привика Жорди Кайседо за сблъсъците с Бразилия и Перу
събота 22 януари, 2022

 
Еквадор привика Жорди Кайседо за сблъсъците с Бразилия и Перу

Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо ще пропусне втория лагер на тима в Белек. Причината за отсъствието му е ангажираността на нападателя към националния отбор на Еквадор, на който предстоят важни световни квалификации.

Наставникът Густаво Алфаро официално обяви своите избраници за домакинството с Бразилия на 27 януари и визитата на Перу на 1 февруари. Сред тях логично и очаквано попадна Жорди Кайседо, който днес сутринта напусна лагера на "армейците" в Алания, за да се присъедини към този на сънародниците си в Кито.

В момента Еквадор е на трето място във временното класиране с 23 точки от 14 мача. Остават още 4 срещи до края на надпреварата, а на Кайседо и съотборниците им трябва да спечелят в тях минимум 4 точки, за да се класират за Мондиала в Катар. В края на март са мачовете с Парагвай като гост и вкъщи с Аржентина.

Освен в българското първенство, Жорди Кайседо е и най-резултатният футболист на Еквадор за календарната 2021 година. Той вкара общо 27 гола за "армейците", което отреди в родината му приза „Златна обувка“.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА