Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 970

ЦСКА планира контрола с Динамо (Москва)
събота 15 януари, 2022

 
ЦСКА планира контрола с Динамо (Москва)

Пандемията от коронавирус из Европа наложи нова корекция в програмата за контролите на ЦСКА. Стана ясно, че предвидената проверка с Щурм (Грац) на 28 януари няма да се състои, тъй като австрийците са отменили лагера си в Турция.

Ръководството на червените обаче веднага реагира и успя да договори за същата дата приятелска среща с Динамо (Москва), който през настоящия сезон е сред основните претенденти за титлата в руския шампионат. Ако не възникнат някакви форсмажорни обстоятелства покрай коронавируса, мачът ще се изиграе от 17:00 чaса местно време на терена на комплекс „Regnum” в Белек.

На този етап останалите спаринги в Турция остават непроменени – на 21 януари с полския Стал (Миелец) (от 16:00 часа местно време в комплекс “Gold City” в Алания), на 25-ти с австрийския Хартберг (17:30 часа местно време в комплекс “Arcadia Center” в Белек), както и два мача на 31 януари - сутринта с казахстанския Шахтьор (Караганди) в 11:30 часа на терена на хотел “Titanic” в Белек и от 17:30 часа със северомакендонския Академия Пандев на един от терените на Susesi Football Center.

Всички контролни срещи на ЦСКА по време на зимната подготовка на тима в южната ни съседка ще бъдат излъчени пряко в ефира на тв Диема Спорт.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА