Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 895

Летящ старт за звездната селекция на ЦСКА в борбата (СНИМКИ)
събота 15 януари, 2022

 
Летящ старт за звездната селекция на ЦСКА в борбата (СНИМКИ)

Армейци,

Новата година донесе добри новини за всички, които обичат и следят изявите на състезателите на ЦСКА по класическата борба. Собственикът на клуба Гриша Ганчев и неговият син Данаил лично са се заели с нелеката задача да направят звезден отбор, в който да присъстват редица национали и борци от изключително висока класа, които тепърва ще ни носят много радост и успехи във всички надпревари, както на местно, така и на международно ниво.

Успехите дойдоха още в първото за годината състезание, което се проведе през седмицата в град Сливен  - държавния личен шампионат за мъже. На него класиците на ЦСКА завоюваха цели 8 медала. 

Със златен медал се окичи синът на легендарния Армен Назарян - Едмонд Назарян, който  в категория до 60 кг не остави никакъв шанс на своите противници и напълно заслужено  получи и  индивидуална купа за най-техничен състезател на първенството!

Шампиони в своите категории също така станаха Дейвид Димитров  до 72 кг и Кирил Милов до 97 кг.

Сребърни отличия завоюваха Паоло Милков при 55-килограмовите, Илия Мустаков до 63 кг и Айк Мнацаканян до 77 кг.

В същата категория до 77 кг Златомир Емилов остана на трета позиция! Тихомир Димов до 82 кг също се окичи с бронзов медал.

Треньори на тима са Димчо Димчев, Елис Гури, Емил Будинов, Тарек Абделслам и Милен Димитров. Всички те останаха много доволни от представянето на борците ни в първото за годината състезание.

Новите успехи на клуба по борба ЦСКА без съмнение се дължат най-вече  на благодетелите на клуба г-н Гриша Ганчев (генерален спонсор), г-н Данаил Ганчев (собственик на клуба), както и г-н Методи Пенев (президент на клуба), за което всички треньори и състезатели изказват своите огромни благодарност! 

ЗАЕДНО МОЖЕМ ВСИЧКО!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА