Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 955

Дъга зарадва ЦСКА в Алания (ВИДЕО и СНИМКИ)
сряда 12 януари, 2022

 
Дъга зарадва ЦСКА в Алания (ВИДЕО и СНИМКИ)

Многоцветна дъга зарадва футболистите и треньорите на ЦСКА в Алания по време на днешната тренировка. Природният феномен бе приет като добра поличба от всички и с надежда, че дъждовните дни скоро ще преминат.

Именно заради силния дъжд сутринта заниманието беше адаптирано изцяло да протече във фитнеса.

Независимо от метеорологичните условия обаче първата седмица от зимната подготовка на ЦСКА премина по план и най-вече без контузии в "армейските" редици.

В началните дни имаше 2-3 играчи, с които се подхождаше по-внимателно заради предишните им травми, но от няколко дни цялата група тренира на пълни обороти.

Особено радващо е завръщането на защитника Мено Кох. Холандецът, който бе извън строя в продължение на 6 месеца заради операция, вече е напълно възстановен и с нетърпение очаква първите си игрови минути в контролите. Без здравословни оплаквания са халфовете Федерико Варела, Амос Юга и Брадли Мазику, които пропуснаха някои официални срещи на отбора през декември.

Голямо старание в заниманията влагат и юношите, подготвящи се с отбора - защитникът Росен Божинов и халфът Георги Чорбаджийски. На стража Алекс Божев също не се спестява нищо от тежките натоварвания на вратарския отбор и той съвестно се учи от "батковците" Густаво Бусато и Димитър Евтимов.

Самият тренировъчен процес е доста интензивен и разнообразен. В сутрешните тренировки приоритет е подобряването на кондицията, а в следобедните занимания се усъвършенстват игрови и тактически елементи.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА