Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 965

Програма за зимната подготовка на ЦСКА в Турция
понеделник 27 декември, 2021

 
Програма за зимната подготовка на ЦСКА в Турция

ЦСКА ще проведе лагер в два турски града - Алания и Белек, по време на зимната си подготовка. В южната ни съседка 31-кратните шампиони на България ще изиграят 5 приятелски срещи.

"Армейците" се събират за старта на подготовката на клубната база в Панчарево, където на 5 и 6 януари футболистите ще преминат медицински прегледи.

След края на изследванията "червените" заминават за Алания. Тимът на Стойчо Младенов ще остане в средиземноморския курорт до 22 януари, като за момента е предвидена една приятелска среща там - срещу полския Стал (Миелец), в чиито редици се състезава бившият капитан на ЦСКА Божидар Чорбаджийски.

След престоя си в Алания футболистите и треньорският щаб ще отпътуват към друг турски курорт - Белек, където ЦСКА ще изиграе още 4 контроли - с австрийските Хартберг и Щурм (Грац), чешкия Будейовице и казахстанския Шахтьор (Караганди). Единствено за датата 28 януари, когато "червените" трябва да изиграят два приятелски мача един след друг (срещу Щурм и Будейовице), все още няма окончателно потвърждение от страна на съперниците. Всички други са потвърдили спарингите, като остава само да бъдат уточнени терените и точният начален час на двубоите.

Лагерът в Турция ще приключи на 1 февруари, когато 31-кратните шампиони на България се прибират в София, за да продължат подготовката си на родна земя, където със сигурност ще изиграят още 1 или 2 контролни срещи.

Ето и цялата програма на ЦСКА за зимната подготовка на тима:

5 януари - събиране на Панчарево за прегледи
6 януари - прегледи и тръгване за Алания
21 януари - ЦСКА - Стал (Миелец)
22 януари - отпътуване за Белек
25 януари - ЦСКА - Хартберг (Австрия)
28 януари - ЦСКА - Будейовице (Чехия)
28 януари - ЦСКА - Щурм (Грац)
31 януари - ЦСКА - Шахтьор (Караганди)
1 февруари - прибиране в София

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА