Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 138 610

Перфектно представяне и завършек на годината за Спортен Клуб ЦСКА кикбокс и муай тай
понеделник 13 декември, 2021

 
Перфектно представяне и завършек на годината за Спортен Клуб ЦСКА кикбокс и муай тай

Армейци,

От 10 до 12 декември 2021година, в град Пловдив се проведе последният за годината турнир в стил К1. Домакините от С.К. Бултрас се бяха  погрижили за перфектната организация за провеждането на състезанието. Съдийският състав също беше на високо професионално ниво, с което допринесе за изключително успорвани и класни двубои.

Нашият клуб беше представен от 10 състезатели. В изключително сериозна конкуренция нашите бойци извоюваха 5 златни, 2 сребърни и 3 бронзови медала, както и второ място в отборното класиране.

Шампионски титли завоюваха: Благовест Май (75кг. юн. ст.), Пламен Павлов (57кг. юн.старша) ,Виктор Крашевски (67кг.юн.мл.), Моника Генова (48 кг. девойки мл.) и Еми Данова (48кг. 13-14г.). 

Сребърни медалисти станаха Виктор Ганчев (60 кг. мъже) и Росен Лалев (13г-14г.54кг.).

С бронзови медали се окичиха: Алекс Димитров (75 кг. юн. старша), Веселин Димитров (81 кг. юн. старша) и Борислав Райчев (13-14г. 60 кг.).

"Доволен съм от всички. Бойците ми се представиха страхотно, следваха точно моите напътствия и заслужено постигнаха отлични резултати. Всички се раздадоха докрай и с победите си допринесоха за призовото ни класиране в индивидуалната и отборна надпревара. Посвещаваме нашата победа на всички "червени сърца" и на хората които са до нас, както в победите, така и в трудните ни моменти. Благодарим ви от сърце! Благодарим на нашите опоненти от всички клубове за конкуренцията, която изгражда всички нас и вдига нивото на българския кикбокс на европейския и световен ринг!", заяви старши треньорът на тима ни Станислав Бахчеванов.

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА