Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 445

ЦСКА U15 с престижна победа над Партизан в Белград
неделя 12 декември, 2021

 
ЦСКА U15 с престижна победа над Партизан в Белград

Армейци,

ЦСКА U15 победи връстниците си от Партизан (Белград) с 2:1 като гост в контролна среща, която се проведе в столицата на Сърбия.

В 22-ата минута младите армейци откриха резултата с попадение на Илия Димитров, който се възползва от подаване на Юлиан Гилов. Десетина минути след това домакините успяха да изравнят и първата част приключи при равенство 1:1. 

През второто полувреме момчетата на Ивайло Станев ознаменуваха превъзходството и по-добрата си игра с втори гол, дело отново на Илия Димитров, като този път последният пас преди попадението направи игралият отлично в този мач Васил Каймаканов. По този начин ЦСКА U15 напълно заслужено се поздрави с победа с 2:1 над Партизан в престижна контрола в Белград.

Тимът ни доказа, че нeслучайно стана есенен шампион в елитната юношеска група до 15 години, където има 14 победи и само едно поражение.

В другата приятелска среща, която също се проведе в сръбската столица тимът ни до 14 години  отстъпи пред връстниците си от Партизан с 0:6. 

В последен мач от елитната юношеска група до 17 години ЦСКА допусна поражение от Левски с 0:2. Момчетата на Румен Трифонов ще зимуват на 5-та позиция в първенството с актив от 30 точки.

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА