Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 445

Готови сме за последната европейска битка за годината
четвъртък 09 декември, 2021

 
Готови сме за последната европейска битка за годината

Националният стадион "Васил Левски" e готов да приеме тази вечер в 19:45 часа последния двубой на ЦСКА от група "С" на турнира Лига на конференциите срещу италианския гранд Рома. Отоплението на терена работи на пълни обороти, а още снощи тревното покритие бе изчистено от снега и може да предостави нормални условия за провеждане на футболната среща.

Делегатът на срещата - Иван Цитович от Русия, инспектира за последно подготовката за двубоя и обяви, че всичко е готово за важния сблъсък на техническата конференция тази сутрин.  Това е 12-ти мач за календарната 2021 година в евротурнирите за армейците.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ОФИЦИАЛНИЯ НИ КАНАЛ В YOUTUBE.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип - червена фланелка, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Рома ще бъдат с изцяло жълта екипировка. Нашият вратар ще бъде със зелено облекло, а стражът на противника ни - с цвят на слонова кост.

Четиримата съдии на евромача са от Шотландия - Николас Уолщ (главен), Греъм Стюард (първи асистент), Калъм Спенс (втори асистент), Колин Стивън (четвърти), а Мартин Хенсон  от Швеция  ще изпълнява функциите на съдийски наблюдател. 

ВЗЕМЕТЕ СВОЯ БИЛЕТ ЗА МАЧА ЦСКА - РОМА ОТТУК!

За улеснение на привържениците, които нямат зелени сертификати днес от 10:00 до 20:00 часа до билетната каса на бул."Гурко" е отворен пункт за бързи тестове, които ще са с цена 10 лева. 

УСПЕХ, АРМЕЙЦИ!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА