Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 445

Стойчо Младенов и Жозе Моуриньо застават пред медиите в сряда
вторник 07 декември, 2021

 
Стойчо Младенов и Жозе Моуриньо застават пред медиите в сряда

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще даде пресконференция преди мача от шестия кръг на груповата фаза на Лигата на конференциите с Рома. Срещата с медиите ще се проведе от 14:30 ч. в сряда (8 декември) в зала "Родина" на Националния стадион "Васил Левски". На нея ще присъства и полузащитникът Карло Мухар, който също ще бъде на разположение за въпроси от страна на журналистите.

Официалната тренировка на ЦСКА преди двубоя с "вълците" ще се състои на клубната база в Панчарево и ще се поведе от 17 ч. Първите 15 минути на заниманието ще бъдат открити.

Пресконференцията на гостите от Рома ще се проведе също в сряда - от 19 ч., а на нея ще присъстват треньорът Жозе Моуриньо и полузащитникът Браян Кристанте. "Джалоросите" няма да проведат тренировка в София и ще имат занимание в Италия преди отпътуването си за България.

Поради изисквания на Рома и УЕФА присъствието на журналисти в зала "Родина" ще бъде редуцирано чувствително заради малкия капацитет според КОВИД-стандартите на европейската централа. Представителите на италианския клуб ще проведат пресконференцията си само пред водещите национални и спортни медии у нас.

ВАЖНО: Акредитациите на журналисти, фотографи и оператори за двубоя ще се раздават само и единствено след края на пресконференцията на Стойчо Младенов!

Всички представители на медиите трябва да представят валиден сертификат или отрицателен тест преди влизането си в зала "Родина" на Националния стадион, както и да спазват следните задължителни противоепидемични мерки:

- носене на предпазна маска и използване на дезинфектант преди влизане в залата за пресконференции на стадиона
- минимум три метра разстояние от подиума и заемане на седящите места в залата през две седалки един от друг

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА