Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 945

Всичко е готово за сблъсъка с Будьо/Глимт
четвъртък 25 ноември, 2021

 
Всичко е готово за сблъсъка с Будьо/Глимт

Стадион "Аспмира" отговаря на всички изисквания на УЕФА, за да приеме тази вечер в 22:00 часа мача от петия кръг в група "С" на Лигата на конференциите между ЦСКА и шампиона на Норвегия Будьо/Глимт. Делегатът на срещата Лукас Сиотропос от Гърция инспектира за последно съоръжението и даде положителна оценка на техническата конференция преди важния сблъсък. Въпреки минусовите температури, силният вятър и тежките атмосферни условия изкуственото тревно покритие на терена до момента е в добро състояние и би следвало да предостави нормални условия за игра на  двата състава.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ОФИЦИАЛНИЯ НИ КАНАЛ В YOUTUBE.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на  Будьо/Глимт ще бъдат в изцяло жълт екип. Нашият вратар ще бъде с черен  спортен екип, а стражът на противника ни - със зелено облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Израел - Игал Фрид (главен), Давид Битон (първи асистент), Матитяху Якобов (втори асистент), Лиран Лиани (четвърти). Съдийски наблюдател на срещата ще бъде Петери Кари от Финландия.

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

На трибуните на стадион "Аспмира" се очакват да присъстват около 5000 фенове на домакините, както и около стотина от най-верните привърженици на ЦСКА, които са пропътували разстоянието от над 3800 километра, за да подкрепят своите любимци. Те ще бъдат настанени в сектора за гости и ще влязат през блок "С", който може да видите на снимката под статията. 

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА