Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 935

Всичко е готово за сблъсъка със Зоря
четвъртък 04 ноември, 2021

 
Всичко е готово за сблъсъка със Зоря

Стадион "Славутич Арена" отговаря на всички изисквания на УЕФА, за да приеме тази вечер в 19:45 часа мача от четвъртия кръг в група "С" на Лигата на конференциите между ЦСКА и Зоря (Луганск). Делегатът на срещата Амир Навон от Израел инспектира за последно съоръжението и даде положителна оценка на техническата конференция преди важния сблъсък. Въпреки мъглата и тежките атмосферни условия тревното покритие на терена е в добро състояние и би следвало да предостави нормални условия за игра на  двата състава.

АБОНИРАЙТЕ СЕ ЗА ОФИЦИАЛНИЯ НИ КАНАЛ В YOUTUBE.

ЦСКА ще играе в титулярния си екип с червени фланелки, бели гащета и червени чорапи, а футболистите на Зоря ще бъдат в сиво-черно райе. Нашият вратар ще бъде със зелен спортен екип, а стражът на противника ни - с жълто облекло.

Четиримата съдии на евромача са от Финландия - Петри Вилянен (главен), Мика Лампу (първи асистент), Рику Вихреавуори (втори асистент), Матиас Гестраниус (четвърти).

ПОСЛЕДВАЙТЕ ЦСКА В ИНСТАГРАМ.

Заради пандемията от коронавирус и съобразно местното законодателство в Украйна на трибуните на стадион "Славутич Арена" може да присъстват максимум 8000 зрители, които трябва да се съобразяват със задължителните противоепидемични мерки в страната. Домакините обаче чистисърдечно признаха, че очакват не повече от половината капацитет да бъде запълнен от местната публика.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 MaxSport

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2022 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА