Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 295

ЦСКА пристигна в Запорожие
сряда 03 ноември, 2021

 
ЦСКА пристигна в Запорожие

Армейци,

Отборът на ЦСКА кацна на летището в украинския град Запорожие, готов за поредната европейска битка.  От там тимът ни отпътува с автобус за хотел "Хортица",  където армейците ще бъдат настанени преди важния сблъсък. Украйна посрещна червените с облачно небе и мрачно време при температура на въздуха  около 12 градуса.

Всички налични футболисти, които пътуваха са здрави и в добро настроение преди утрешния мач. Наставникът на армейците Стойчо Младенов изяви увереност в крайния успех пред чакащите го тази сутрин на летището журналисти с думите:

„Настроението е боево, както винаги. Отиваме да спечелим точки. Нашата цел е максимум точки. Искаме да изиграем 90-те минути така, както изиграхме първото полувреме тук. Това е моето желание и това, което ще направим. Четири дни са си четири дни. Направихме всичко възможно да възстановим футболистите. Във второто полувреме тук, в София, отстъпихме в единоборствата. Трудно преживяхме загубата от Локомотив. Моето мнение е не по-различно от това, което казах след мача. Особено в средата на терена с двама свежи хора трябваше да стоим по-различно“. 

Днес в 16:30 часа  старши треньорът Стойчо Младенов и националът Георги Йомов ще дадат пресконференция на стадион "Славутич Арена", а веднага след нея в 17:00 часа отборът ни ще направи и официалната си тренировка преди утрешния мач от четвъртия кръг на група "С" в турнира Лига на конференциите, който започва в 19:45 часа. 

Да пожелаем успех на нашите момчета! 

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА