Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 215

Официалната тренировка на ЦСКА преди мача с Рома (СНИМКИ+ВИДЕО)
сряда 15 септември, 2021

 
Официалната тренировка на ЦСКА преди мача с Рома (СНИМКИ+ВИДЕО)

Армейци,

ЦСКА направи официалната си тренировка на стадио "Олимпико" в Рим преди утрешния сблъсък с италианския гранд Рома. 

Непосредствено преди заниманието старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов даде пресконференция преди двубоя от първия кръг в група "С" на Лигата на конференциите. Специалистът бе категоричен, че той и футболистите му трябва да защитят честта и достойнството на ЦСКА, като постигнат добър резултат и допълни:

"Трудно ще заменим отстъстващите играчи, но имаме универсални футболисти, които могат да играят на тези постове. Ще направим нужните ротации. Надявам се да е успешно това, което сме замислили. Всеки един състезател, влагайки максимума от себе си, ще помогне и се надявам, че ще успеем да осъществим това, което имаме като идея". 

"Трудно можем да предположим какъв ще е съставът на Рома. Горе-долу имаме яснота. Знаем, че Моуриньо прави ротации. Очакваме да има четири-пет промени в състава му, в сравнение с предишния мач". 

"Това, което момчетата направиха е блестящо и похвално. Вече сме в групите и те ще могат да трупат опит. Трябва да защитим честта и достойнството на ЦСКА. Именно в такива моменти футболистите ни не трябва да пропускат възможността да покажат качествата си пред цяла Европа".

"Не съм гледал миналогодишния мач. Разликата е огромна. Миналата година Рома играеха друг футбол. Сега, под ръководството на най-добрия треньор в света, практикува коренно различен футбол. Сега Рома в Топ 10 на най-добрите отбори в Европа. Напълно съм наясно с философията и стила на игра на съперника през този сезон", заключи Стойчо Младенов.

Мачът  е утре (16 септември, четвъртък) от 22:00 часа (българско време) и  ще бъде излъчен пряко в ефира на МАКС СПОРТ 3.

Вижте снимки и видео от официалното занимание на армейците на италианска земя!

САМО ЦСКА!

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА