Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 215

ЦСКА тренира с настроение преди Славия, Калоян Кръстев с първо занимание на Панчарево (ГАЛЕРИЯ)
петък 10 септември, 2021

 
ЦСКА тренира с настроение преди Славия, Калоян Кръстев с първо занимание на Панчарево (ГАЛЕРИЯ)

Футболистите на ЦСКА проведоха изключително освежаваща тренировка преди двубоя със Славия от 7-ия кръг на Първа лига. Възпитаниците на Стойчо Младенов се подготвяха в отлично настроение, като усмивките изобилстваха на помощния терен на базата в Панчарево.

Първо занимание с новите си съотборници направи нападателят Калоян Кръстев, който досега бе част от лагера на националния отбор. Другият новопривлечен футболист - Карло Мухар, също се готвеше заедно с отбора, с който тренира още на лагера в Банско. И двамата играчи вече са картотекирани и са на разположение на треньора Стойчо Младенов за двубоя в събота.

Най-сериозно повлия на настроението едно от упражненията на помощник-треньора Тодор Янчев. Бившият капитан на ЦСКА раздели футболистите на 4 групи в учебна игра, включваща конуси и рингове, които не трябваше да бъдат докоснати при разменени подавания.

Сгрешилите трябваше да правят допълнителни спринтове, с което си спечелиха смеха и шегите от страна на отличниците.

Встрани от основната група пък треньорът на вратарите Стоян Колев се готвеше с Густаво Бусато, Димитър Евтимов и Алекс Божев. В едно от следващите упражнения тримата голкипъри на ЦСКА бяха подложени на истински разстрел от полевите футболисти, а едно от най-красивите попадения бе дело на... Пламен Гълъбов!

ЦСКА посреща Славия в събота от 20:45 ч. Билети за срещата се продават на касите на стадион "Българска армия" и онлайн в мрежата на УРБО.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА