Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 305

Важна информация за билетите за мача в Рим
сряда 08 септември, 2021

 
Важна информация за билетите за мача в Рим

Армейци,

Както вече стана ясно, УЕФА разреши отново да има гостуващи фенове в мачовете от европейските турнири. Условието е да се спазват разпоредбите на местното законодателство за капацитет, ковид рестрикции и условия за влизане в страната. Във връзка с предстоящата среща на ЦСКА с Рома на Стадио "Олимпико" на 16 септември, Ви уведомяваме, че домакините са предоставили за червените привърженици следния брой билети:
-    1619 билета за агитката ни в сектор „DISTINTI NORD“ на цена от 14 евро
-    50 билета първа класа в  сектор “МONTE MARIO” на цена от 35 евро

ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО!
Процедурата за придобиване на билет ще бъде ЕДИНСТВЕНО в офисите на администрацията на стадион "Българска Армия". Клубът ни не продава самите билети, а само ще съдейства да бъдат събрани необходимите данни и суми, след което ще получи билетите в PDF формат от Рома и те ще бъдат препратени на имейлите на желаещите да посетят срещата. За съжаление домакините отказаха всякакви други начини за продажба - нито онлайн, нито в хартиен формат.


В тази връзка обявяваме, че този процес ще продължи в рамките на само няколко дни, тъй като след това се изисква технологично време от страна на италианците да извършат услугата и билетите да стигнат навреме до притежателите им. Може да направите своята заявка и да заплатите в брой, както следва:
-    Четвъртък (09.09.2021) от 10:00-17:00 часа
-    Петък (10.09.2021) от 10:00-17:00 часа
-    Събота (11.09.2021) от 15:00 до 20:00 часа

Сумите ще се приемат в левовата им равностойност. Желаещите да бъдат готови да предоставят имена, валиден имейл, телефон, дата и място на раждане
-
ВАЖНО! ЗА ДА СЕ ВЛЕЗЕ НА СТАДИОНА В РИМ ПОСЕТИТЕЛЯТ Е ДЛЪЖЕН:
-  Да представи разпечатан валиден персонализиран билет на свое име със съответстващите в документа за самоличност данни
-  Да представи валиден  документ за самоличност (Паспорт, Лична карта, шофьорска книжка със същите данни както в билета)
-  Да представи валиден европейски сертификат „GREEN PASS” (на английски) за:
-  ваксинация срещу COVID-19, завършена най-малко 14 дни преди пристигане в Италия
-  преболедуване на COVID- 19 и приключил карантинен период.
- негативен ПСР или бърз антигенен тест, извършени до 48 часа преди началото на мача. Тези тестове могат да бъдат направени в България, но трябва да бъдат задължително с валиден ЕВРОПЕЙСКИ  GREEN PASS QR CODE. 

По настояване и препоръка на ръководството на Рома, Ви призоваваме да не се опитвате и не купувате билети за други сектори, освен предназначения за армейската публика, тъй като контролът ще е строг и рискът да не Ви допуснат в тях е твърде голям.

За самото пътуване и влизане в Италия всеки е длъжен да направи предварителна онлайн регистрация на пътника. Формулярът може да бъде попълнен на следния адрес: https://app.euplf.eu. Този документ също може да бъде изискан при влизане в стадиона.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА