Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 137 035

Бисмарк отива на операция, Варела се завръща в строя
сряда 01 септември, 2021

 
Бисмарк отива на операция, Варела се завръща в строя

Aрмейци,

Нападателят Бисмарк Чарлс също ще претърпи хирургическа интервенция в началото на следващата седмица. Заради контузия героят от финала за Купата на България пропусна последните срещи на тима, а медицинските изследвания показаха, че е належащо да бъде направена артроскопия на коляното. Все още не ясно колко време ще продължи възстановяването му.

Заради фрактура в глезена на операция ще се подложи и французинът Тибо Вион. Най-вероятно универсалният футболист ще бъде извън строя за почти целия есенен полусезон.

Както е известно, за няколко месеца аут от терените ще е и холандският бранител Мено Кох, който бе опериран наскоро, а от понеделник ще започне физиотерапевтични и рехабилитационни процедури.

Добрата новина за спортно-техническия щаб е завръщането в тренировъчния процес на халфа Федерико Варела. Техничният полузащитник се контузи по време на финала за Суперкупата в средата на юли и от тогава не се появи в игра. На лагера в Банско обаче испанецът ще започне занимания с основната група и постепенно ще наваксва в подготовката си.

Сподели:          

SponsorsA 1

A1 Wallet

Petrol

acibademcityclinic

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Хотел "Камчия"

Sponsors

Copyright © 2021 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА