ЦСКА - ОФИЦИАЛЕН ФЕН МАГАЗИН
Български  English  

Покупка и Доставка

За да закупите продукт е необходимо внимателно да се проследи онлайн процедурата. ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД запазва правото да откаже или да отмени поръчка, в случай на съмнение относно истинността - непълни или неверни личните данни, по подразбиране при некоректни предишни покупки, съмнителна автентичност на кредитната карта или в случай на липса на продукти. Известието за отхвърляне или анулиране на поръчката се извършва по електронна поща или по телефона.

КАК ДА ЗАКУПИТЕ

Покупката на cska.bg - фен магазин е лесна:

Натискате върху желаната стока. Влизате в продуктова страница, където е цялата необходима информация за самия продукт. Моля, изберете количеството, при възможност и размер, а след това кликнете върху "КУПИ". Избраният от Вас продукт се добавя в кошницата.

Имате възможност да редактирате съдържанието на потребителската кошница или изтриете продукт като щракнете върху кошче.
След като сте прегледали продуктите в количката за пазаруване, проверили сте данните за фактура и доставка, можете да завършите вашата поръчка.

След покупката, ще получите имейл, съдържащ идентификационните данни на вашата поръчка и потвърждение, че тя е била правилно транспонирани. Новите потребители, които все още не са регистрирани, също ще получат парола за достъп до зоната за регистрация.
Не пропускайте възможността да закупите и членска карта, която Ви прави официален член на ЦСКА, а и Ви дава 10% отстъпка от артикулите в магазина. Заявката става бързо и лесно на cska.bg в секцията „Аз обичам ЦСКА". След като получите картата, на нея има уникален номер. Заложете номера в полето за отстъпки за членски карти.

Изпълнението на поръчките е разрешено само за възрастни.
cska.bg не носи отговорност за поръчки, направени от непълнолетни без съгласието на родителите.

ДОСТАВКА

Доставката на продуктите се извършва чрез куриер ЕКОНТ или на място на стадион „Българска армия":

ЕКОНТ прави доставки от понеделник до петък, през деня. Продуктите не могат да бъдат доставени в определени часове или дни. В случай на отсъствие на получателя, куриерът ще остави съобщение. Ако доставката не се получи до два пъти, моля свържете се с куриера.
Важно е да се посочи правилен телефонен номер (фиксиран или мобилен телефонен номер), за да се улесни доставката. Важно е да се посочи точен и подробен адрес за доставка, където някой може да получи стоката. Важно е при необходимост да се посочи име на звънец.
ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД не носи отговорност за каквито и да било повреди в предоставянето на стоките от страна на куриера. Моля, за подобни проблеми да се обръщате към куриерската служба.

Ако желаете доставка извън България, ние препоръчваме да се свържете с нас чрез cska.bg.

ЦЕНА НА ДОСТАВКА

Стоките се доставят чрез куриерска служба ЕКОНТ.

Плащане с наложен платеж: стойността на стоката.
Авансово плащане: (плащане с карта чрез виртуален ПОС терминал, по банков път или на място на стадион „Българска армия").
Цената на доставката зависи от теглото / обема на пакета. Вие можете да видите разходите в края на реда, преди да потвърдите поръчката.

СРОКОВЕ ЗА ДОСТАВКА

За оригиналните артикули на АДИДАС - доставката е до 10 дни след заплащането.  Всяко забавяне на доставката може да бъде причинено от временното отсъствие на продуктите, от куриерската служба, поради форсмажорни обстоятелства или в случай на почивни дни. В случай на покупка с кредитна карта, по банков път, забавянето на пратката може да бъде причинено от невъзможността за потвърждаване на сумата. Ако след 10 работни дни (с изключение на събота и неделя), все още не е получена стоките, моля обадете се на номер ‎0889 481948 или се свържете с обслужване на клиенти на еmarketing@cska.bg.

За доставки извън България - всеки случай е индивидуален.

При необходимост от възстановяване на сума, платена чрез карта, същата сума се възстановява по същата картова сметка на потребителя чрез възстановяваща картова операция.

ПРАВО НА ОТКАЗ

В съответствие със законовите разпоредби клиент-потребителят има право да се откаже от договора, без да дължи неустойка и без да се налага да се уточнява причината, не по-късно от петнадесет дни от получаване на стоката (или в случая на множество стоки, поръчани от една поръчка и доставени отделно, в деня, в който Клиентът или трето лице, посочено от него, различно от превозвача, влезе във владение на последната стока).

С цел да се упражни правото на отказ, Клиентът трябва, преди изтичането на срока, посочен по-горе, да информира ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД за решението си:
а) чрез изпращане на писмено уведомление на следния адрес:

гр. София 1504
район р-н Средец
бул. "Драган Цанков" № 3 - Стадион "Българска армия"
ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД

или  по електронна поща : emarketing@cska.bg

В случай на упражняване на правото на отказ, клиентът трябва да върне стоката на следния адрес:

гр. София 1504
район р-н Средец
бул. "Драган Цанков" № 3 - Стадион "Българска армия"
ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД

без забавяне и при всички случаи в срок от петнадесет дни след датата на уведомлението за решението си да прекрати договора.

Преките разходи по връщането на стоката са за сметка на клиента.

Клиентът трябва да върне стоката в състояние на запазване и с оригинални етикети. Върнатите артикули трябва да бъдат в непроменено състояние от първоначалното, с етикети и цялостна опаковка.

Ако правото на отказ е упражнено в съответствие с посоченото по-горе, ПФК ЦСКА-СОФИЯ ЕАД в рамките на тридесет дни от получаване на уведомлението за отказ от поръчката и получaване на  стоката обратно, трябва да върне на  Клиента всички плащания, получени по отношение на сделката.

Правото на отказ е изключено в случай на доставка на персонализирани стоки , както и разпечатани стоки, по хигиенни причини или свързани с опазване на здравето на хората.