ЦСКА - ОФИЦИАЛЕН ФЕН МАГАЗИН
Български  English  

За нас

Добре дошли в официалния онлайн магазин на ЦСКА, най-доброто място за намиране на любимите Ви принадлежности от най-успешния клуб в България. Ако искате да носите официалните екипи и спортни облекла на ADIDAS и много други официални продукти, не търсете другаде: Вие сте на правилното място.

Пазарувайте сега класическата червена фланелка, която трябва да има всеки истински фен: елегантен дизайн и висококачествени материали. И не забравяйте да ги персонализирате с името и номера, които желаете. Можете да допълните и пълната гама екипи, според вкуса на всеки.

CSKA.BG - ФЕН МАГАЗИН стартира с официалните екипи и принадлежности на отбора. Скоро ще Ви предложи и богата гама от артикули за мъже, жени и деца, дрехи и аксесоари, идеи за подаръци и много други официални продукти на ЦСКА. Опитайте да пазарувате в модерен и иновативен онлайн магазин, където пазаруването е изключително лесно, бързо и безопасно. Направете продуктите си уникални, като ги персонализирате!

Поръчката влиза за обработка след като заплатите стойността на избрания от Вас артикул. Доставката се извършва до 10 дни след това на посочения от Вас точен адрес.