Български  English  
CSKA - UNITED SPORTS CLUBS

members: 22682

SECTOR G
Varna Firm

Varna Firm

Varna Firm е основан през 2007 и обединява ултрасите на ЦСКА от морската столица на България. Фенклубът е един от най-големите и най-добре организираните в България. Поддържа и собствен отбор по мини-футбол, който е сред най-силните в България и редовно участва в национални и международни турнири.
Армейци Враца

Армейци Враца

Фен клубът "Армейци Враца" е основан на 3 декемрви, 2015 година. Фенклубът е наследник на "Верни Враца". Сегашната му бройка надвишава 50 човека. Всеки ден се стремим да привлечем нови членове в нашия фен клуб. Членовете, които са при нас са на различни възрасти. Имаме и млади и стари. Винаги се...
Горди

Горди

."Горди" е най-старият действащ фенклуб на ЦСКА. Основан е през лятото на 1999 от армейски фенове в София. В началото носи името "Червена гордост", което в последствие е променено само на "Горди". Фенклубът винаги е бил сред най-активните в сектор Г през годините.
Дивизия Монтана

Дивизия Монтана

"Дивизия Монтана" е обединението на армейците в северозападният град и региона. Фенклубът е основан на 15 октомври 2011 и от тогава насам винаги е бил един от активните членове на "Фенклуб Сектор Г". 

Boys Vidin

Boys Vidin

Фен 
U.C.S.H. Самоков

U.C.S.H. Самоков

U.C.S.H. е основан на 15 юни 2000 и е сред най-старите и активни фенски организации на ЦСКА. В момента наброява над 70 члена. Председател е Васил Занев.

СПОНСОРИ

Харесай ЦСКА във Фейсбук

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Sponsors

Copyright © 2018 CSKA
All rights reserved.

Follow CSKA