Български  English  
ЦСКА - ОБЕДИНЕНИ СПОРТНИ КЛУБОВЕ
потребители: 129 140

Приключи шестият турнир за купата на Червена Чета Радецки (СНИМКИ)
неделя 13 септември, 2020  |   327

 
Приключи шестият турнир за купата на Червена Чета Радецки (СНИМКИ)

Армейци,

Приключи шестият пореден турнир за купата на Червена Чета Радецки. Различното на този турнир от предходните бе в това ,че поканените отбори бяха футболни клубове, а не училища, както и това ,че се игра футбол 11.

Жребият отреди в първата среща да излязат един срещу друг  ФК Първа Атомна - ФК Бутан, а след това Червена Чета Радецки - ФК Борован. Победителите играят финал, загубилите за трето място.

Двубоят между ФК Първа Атомна и ФК Бутан завърши с победа за момчетата от Козлодуй водени от Станислав Йорданов - Стамбата. Във  втория мач момчетата от фенклуба на ЦСКА от град Козлодуй Червена Чета Радецки победиха ФК Торпедо Борован. За третото място се срещнаха ФК Торпедо Борован и ФК Бутан. Момчетата от Борован играха с по-голямо желание и спечелиха третото място. 

Във финалния сблъсък един срещу друг се изправиха ФК Първа Атомна и Червена Чета Радецки. Зарядът бе голям, изправиха се баща срещу син, а напрежение по трибуните също не липсваше.  Имаше доста картони на зеления терен, а на почивката и главният арбитър бе сменен. Дебют за Четата направи пет-годишният талант Самуил Димитров. Но както винаги в спорта има победители и победени. Категорична победа за отбора на ФК Първа Атомна, която им даде правото да вдигнат купата от турнира на четниците.

Организаторите на турнира бяха подсигурили храна и вода за всички участници и индивидуални награди и купи за отборите. Ето и имената на призьорите:

Най-добър вратар: Марио Христов - ФК Торпедо Борован.

Най-добър защитник: Александър Иванов - Червена Чета Радецки.

Най-добър халф: Георги Янушев - ФК Бутан.

Най-добър нападател: Мартин Якимов - ФК Първа Атомна.

Голмайстор: Йордан Йорданов - ФК Първа Атомна (реализирал 7 гола). 

Най-полезен играч: Анчо Анчов - ФК Първа Атомна.

Годишната награда най-добър Четник бе връчена на Борис Димитров от Червена Чета Радецки.

От фенклуба на червените привърженици благодарят на поканените отбори, за това, че се отзоваха, а също така и на младите футболисти , за това че взеха участие и дадоха всичко от себе си на зеления терен, както и на треньорите и родителите, които  бяха неизменно до децата си. 

Благодарности на спонсорите ИПУ гр. София, Бързи Закуски бл.9, и фирма Хелиус. Както и на доброто партньорство с ФК Първа Атомна и Община Козлодуй.

Сподели:          

СПОНСОРИ

A1 Mobile App

Sponsors

A 1Petrol

acibademcityclinic

motopoint.bg

Костюми "HUGO BOSS"

Армейско пиво

Sponsors

Copyright © 2020 ЦСКА
Всички права запазени.

Последвайте ЦСКА